Pyssel

VFUn går fint, men man är ganska slut på kvällarna! Det är iallafall väldigt kul och jag har kommit bra in i gruppen. Imorn ska jag ha två pass, ett där vi ska vara ute samt en idrottslektion!! Har haft ett pass om dagen hittills, så jag hinner få ihop en del innan jag slutar. Planerade nästintill allt igår, så nu behöver jag inte lägga alltför mycket krut på det!

Idag efter VFUn åkte jag och Annika till Pema. Jag har ju lovat att göra inbjudningskorten till dopet, så var tvungen att ha lite material. Nu har jag skaffat det jag behöver så till helgen ska här göras kort! Hittade även lite smått och gott till mig själv. När jag kom hem fanns det färdig Chili con Carne som min fina Rikard hade gjort! Riktigt smarrigt var det. Efter maten blev det såklart till att börja pyssla lite, men inte så länge. Var tvungen att plugga lite och sen såklart kolla Efterlyst. Det är ju det enda programmet jag följer, så det går inte att missa.

Nu är det snart dags att gå sista med Aska innan jag ska nanan kudden. Måste ju orka med slutet på veckan med=)

VFU

Idag var första dagen på VFUn och jag startade upp "temat" som jag ska hålla dessa två veckor. Kändes helt okey att leda gruppen och alla verkade hänga med! När jag kom hem så vilade jag en stund och sen satte jag mig och gjode ett meomry som jag ska använda på onsdag. Spelade även lite Wii innan det var dags att äta och sedan åka mot Hässleholm. Tredje gången av kursen jag håller var det idag. Det gick bra och gruppen är kul att jobba med. De utvecklas för varje gång och verkar ha kul med sina hundar. Tränade lite med Aska efter och även det gick fint. Körde bara lite staket och sen bakombyten in i slalom. Hon var grymt taggad idag och hade skoj! Kollade typ 10 gånger att jag hade bilnyckeln innan jag stängde bakluckan idag. Kankse lärde man sig något förra veckan när man låste in nyckeln!!!

Imorn blir det långpromenad på morgonen och sen ska det planeras, planeras och planeras. Vill försöka få så mycket som möjligt gjort imorn! Ska även hinna med ett besök hos sjukgymnasten!! På kvällen blir det stall! Får se om jag får Alexia med mig, vore skoj!! Kanske blir en tur på stan med om jag hinner.

Nu blir det lite TV innan jag ska nanna kudden!

Ha det gott alla!!

Pinne<3

Igår var jag och Aska som sagt och tävlade. Första loppet gick sådär, fick fel tidigt och då la jag av lite! Annat var det dock i andra loppet (hopp). Kämpade som bara den och följde verkligen min plan. Detta resulterade i en 6e plats av ca 60 startande. Snacka om nöjd matte. Vi fick några lite väl stora svängar, men annars känndes det verkligen SUPER! Skön start på säsongen med! Vädret var verkligen toppen och vi hade himlans trevligt allesammans. Har hittat en fin vän i Linda som jag samåkte med=)

Idag har jag och Rikard varit på et intressant och roligt äventyr. Vi har stora planer men får se hur det blir med det!! När vi kom hem igen åkte vi och kollade på Dennis match och sedan gick vi upp till Rikards mamma och hälsade på. Vi fick mat och satt och snackade en hel del. Sedan var det dags att åka hem för att hinna med allt som var tvunget att hinnas med. Har planerat lite inför min VFU som startar imorgon. Har studiedag på tisdag så då kommer jag att hinna planera mer! Då ska jag även tillbaka till sjukgymnasten igen!

Näe, nu blir det filmmys med bästaste sambon innan det blir att nanna kudden och ladda inför morgondagen! Ha det gott alla glada!!



Laddar!!!!

Aska gick verkligen SUPER igår på kursen och knät var helt okey, så snacka om att jag var nöjd när vi var påväg hem! väl hemma försvann dock lita av glädjen när Djurgården förlorade:(

Idag har Louise och Ingela varit här och vi har gjort en grovplanering inför vårt tema. blir ju lite klurigt för oss som ska samarbeta tre stycken och ingen är på samma plats! Men det ska nog gå bra ändå. Vi får ju kämpa på så gott vi kna. Jag tror iallafall att vi har kommit på ett bra tema att ha vilket känns bra! Verkar även som vi alla har fått ganska "stökiga" grupper:S

När tjejerna åkte hem så var jag hemma en stund innan jag och Rikard åkte och handlade lite. Blev såklart godisaffären samt lite annat!!

Föresten, idag har jag inte gillat vädret alls. Först sol, sen blåst, sen regn... bestämma sig för något kanske!

Marina har fortfarande inte behagat klämma ut någon bebis, men kanske kommer inatt eftersom jag ska iväg imorgon.. Imorgonkväll ska vi till Annika och mysa lite med tjejerna. Mamma och Roffe kommer också. Ska bli skoj att se dem alla igen!

Ha en trevlig helg alla glada;P

Snart...

... åker jag och Aska mot Hlm för årets första kurstillfälle. Är riktigt taggad faktist!! Dock kommer det bli att ta det försigtigt med knät ett bra tag nu. Vill inte dra upp skadan mer eller förvärra den!

Brödet igår blev faktist bra och Rikard gillade det. Så godkänt fick jag allt!!

Idag har jag varit första dagen på skolan där jag ska ha min VFU! Kändes riktigt bra, men jag tror det kommer bli 2 ganska tuffa veckor. Men det ska nog gå att komma igenom ändå!

Näe nu dags för lite mat och sjukgymnastik innan det bär av till träningen!!

Bakdags;)

Just nu sitter jag och väntar på min deg som jäser innan jag ska baka ut den. vet inte alls hur det blir, för först glömde jag oljan. Hade i den sen efter, men det var svårt att få den att "gå in" i degen. Men men, det är en deg nu iallafall! Försöker mig på att göra Ciabatta idag!

Annars har dagen i vanlig ordning varit fullspäckad. Först i morse en härlig morgonprommenad. Sedan hem och göra sig iordning för ett besök hos farbror doktorn. Han sa att det inre ledbandet är skadat och så även främre korsbandet (vilket dom inte först trodde). Så nu är det bara att kämpa på med sjukgymnastiken och hoppas på att det inte blir sämre. Om det gr åt rätt håll kan jag slippa operation så det håller jag verkligen tummarna för. Har även varit och köpt ett knäskydd som jag ska ha när jag belastar knät mer än att bara gå.

På vägen hem från sjukan åkte jag inom stallet och såklart inget föl i sikte! Väl hemma igen satte jag mig och skrev reflektioner från litteraturseminariet igår. Blev faktist riktigt bra tror jag! läste även igenom dramauppgiften och skickade in den. Får se om jag även försöker få matten klar i helgen så slipper man ha den liggande. Det beror väl på vad som hinns med!

I helgen ska jag och Aska äntligen tävla igen. Hoppas verkligen att knät går med på det! På lördag kommer mamma och Roffe hit så på kvällen blir det middag hos Annika och massa mys med bebisarna!

Näe nu dags att fixa med brödet! Ha det gott alla!

Back in buissness

Jaha då var jag återigen hemma, eller kom hem igår men det blev lite tokigt på kvällen så hann inte skriva något. Här kommer iallafall en sammanfattning över vad helgen har bjudit på=)

I fredags morse gick jag upp ca kl 5 för att göra mig klar och packa det sista innan vi åkte hemifrån kl 6. Rikard körde mig till tåget, så slapp åka tidigare! Resan gick finfint, förutom att jag såklart blev åksjuk på tåget. Marre mötte upp mig på stationen! Sedan åkte vi bussen hem till hennes lilla lya och väl där fixade vi lite sallad innan de andra bruttorna också anlände. efter att vi käkat tog vi en promenad och sedan blev det en tur till Ikea innan vi handlade mat till kvällen. Det blev en lugn hemmakväll med film och en himla massa tjejsnack.

På lördagen vaknade vi i ganska skaplig tid och alla gjorde sig iordning innan det bar vidare in mot stan. Shopping stod på schemat! jag fick med mig en hel del fint hem. Hemma igen blev det lite vila innan vi fixade oss inför kvällen. gick ut på ett ställe där och hade riktigt trevligt! Blev ganska sent, tror inte vi somnade förens 4.

Söndagsmorgonen vaknade vi av Bellas härliga stämma redan kl 9. Det blev alltså inte mycket sömn. bella och tirre åkte ganska så tidigt hem, så jag och Marre gick återigen in till stan och det blev lte till shopping. Sedan mötte vi upp Malin, en kompis från Australien, och åkte hem till Marre igen och snackade en hel del. När Malin sedan åkte hem igen så blev det pizza för oss andra två. Riktigt smarrigt och skönt att slippa laga mat. Ingen av oss var särskillt pigga nämligen! Blev sedan lite TV mys innan det var dags att försöka sova lite.

Upp vid 6 imorn igen för att hinna med tåget hemåt! Allt gick fint även på hemresan. Även denna gång blev jag såklart åksjuk, inget kul. När jag kom hem så blev det lugnt och vila innan det bar igär mot Hässleholm för att hålla kurs. Det gick fint och jag tränade även lite med Aska. Gick bra även det, men gör lite ont i knät när jag belastar än:( Så det är väl bara att kämpa på med sjukgymnasten. Just när jag stoppat in alla grejer och hund i bilen och slår igen luckan börjar jag undra var nyckeln är.. Jo självklart har jag låst in den i bilen!!! Var bara att ringa Rikard som snällt lånade sin mammas bil och kom med extranyckeln. När vi kom tillbaka gick vi inom rikards mamma en sväng och det blev ganska sent. Tror inte vi var hemma förens 23. Var uppe i stallet inatt igen och fortfarande inget föl:(

Idag har vi haft sista litteraturseminariet för denna termin. Så imorn blir det till att skriva ner lite om det hela. lika bra att ha det gjort direkt! Annars har jag hunnit med gymmet, stallet, handlat samt spelat lite Wii.

Nu blir det snart sängen för mig så jag orkar upp vid 4 igen. Imron blir det som sagt plugg och sen ska jag även till läkaren och kolla mitt knä!!


;)

Ute på promenad

Fredagsmys!!

Imorn bitti...

... sitter jag på tåget påväg till bästaste vännen i Västerås. Dit kommer även de 2 till bästaste vännerna på eftermiddagen! Det blir alltså en hel helg  att spendera och jag tror inte att vi kommer att ha tråkigt en endaste sekund! Längtar som bara den nu!

Imorse var jag duktig och satte mig med dramauppgiften och blev klar med den. Vet inte om det är särskillt bra, men det får vara som det är nu. Sen får man se var det leder! Var sedan hos sjukgymnasten och hon tyckte att det blivit mycket bättre. Fick en till övning och sen ska jag kämpa med de andra 3! Skönt att det är på rätt väg iallafall.

Hoppas hoppas att Marina kniper nu i helgen så det inte blir alltför jobbigt för Annika.

Tågresan imorn ska jag ägna till att läsa klart matteboken på engelska. Har ju även måndagen på mig så det känns ganska lugnt faktist!

Som ni säkert förstår så kommer jag att vara "borta" även från bloggen i helgen, men håll utkik så kommer säkert bilder i början på nästa vecka!

Ha en bra helg alla, för det ska jag ha!!

Helgens schema har kommit...

... idag fick jag schemat med helgens planeringar! Marre har verkligen kokat ihop något riktigt bra! Det går nog ingen nöd på oss i helgen! Fyy vad jag längtar efter att få spendera en hel helg med dom bästaste vännerna. Finns inga som dom!!!

Annars har jg varit i skolan en sväng på mattelektion. Jag vann faktist en "tävling" där man skulle uppskatta hur lång tid man trodde det tog att gå ner och upp för trapporna i byggnaden. Jag gissade på 1.30 och det tog 1.32 för mig! Ganska nära må jag säga! Sen har vi även skickat in ämnet till höstens C-uppsats. Känns skönt att ha det gjort! har spelat lite Wii och även hunnit vara i stallet och myst lite!!

Imorn ska jag tillbaka till sjukgymnasten och se hur träningen har gått. Hade även tänkt skriva klart mitt dramaarbete nu när vi fått lite mer info. Vet dock inte om jag förstår riktigt ändå:S men lite mer kankse iallfall!!

V´Bjuder på lite bilder på mina fina vänner<3


Marre sover på min gamla soffa


Tirre uppskattar inte att vara med på bild en morgon efter en ganska blöt kväll!!


Bella och jag på hennes bröllop från i somras

Hehe Bella fick en snäll bild medans Marre och Tirre nog inte kommer glädjas åt detta=) Mohahaha men det får dom faktist bjuda på;)

Bilder från helgen kommer med all säkerhet!!


Förvirrad?...

... det kan man undra om jag har blivit. Idag skulle vi ha en utedag i skolan och någonstans ifrån har jag fått att vi skulle sluta klockan 12. Jag tyckte det var perfekt så jag bokade in ett möte på min VFU plats kl halv 2. när jag kom till skolan fick jag dock veta att vi hade heldag och att vi skulle ha kall mat med oss (jag hade carbonara:S). Detta hade jag missat totalt så det vara bara att börja ringa till min handledare och försöka byta tid. Fick tag på henne tillslut och vi senarela vårat möte lite.. Fick låna pengar till mat av våran snälla lärare Boel! Dagen blev riktigt rolig och vi gjorde drakar som tyvärr inte flög. Men vi hade iallafall väldigt trevligt och vädret var super!

Igår var första dagen på kursen som jag skall hålla på HHU. Det verkar vara ett kul gäng och kommer nog bli riktigt skoj. Blev kvar extra länge vilket resulterade i att jag bara hann hem innan det var dags att lägga sig nästan!!

Ne, nu dags för lite lugn TV kväll för mig!

Ha det gott alla!

Flitig..

Sedan sist jag skrev har jag varit ganska flitig tycker jag! Först var jagm Camilla och hundarna ute och gick. Tänkte bara gå över ängarna, men det var så härligt så det blev hela långa. Kändes helt okey i knät vilket glädjer mig! När jag kom hem igen satte jag igång och lagade mat. Första gången jag skulle göra en schweizisk specialitet som påminner om pasta. Blev faktist riktigt bra för att vara första gången. Efter maten vilade jag faktist en stund.. Det tär verkligen på en när man bara sover ca 5 timmar per natt. När jag vilat en stuns satte jag igång och planerade min kurs som börjar imorn. Känns som det blev ganska bra men man vet ju inte riktigt vad de vill ha, särskillt som de som ska gå kursen inte har ambitioner att tävla.

Fick lite extra energi sen så jag och Aska gav oss ut för ett lydnadspass. Hon var verkligen taggad och jag fick till och med förhoppningen att vi snart kanske klarar "rutan" som är vårat svåra moment. Så blev riktigt taggad att komma igång även med lydnaden nu!! När vi kom in igen satte jag mig och pluggade lite, så nu har jag renskrivit alla mina anteckningar vilket är skönt. Imorn blir det till att försöka få rätt på det som skall läsas till nästa veckas litteraturseminarie. Jag har bara en bok kvar att läsa, men den är på engelska och handlar om matte så kankse inte det lättaste. Men men det ska nog gå det med. Jag får väl se om jag kan försöka bli lite smart så att jag kan fatta hur man ska skriva draman, för det vore skönt att ha den gjord!

Nej, dags för lite Tv innan jag ska nanna kudde! Ha det bra alla!

Bättre sent än aldrig...

... här kommer nu äntligen bilder på våran nya bil. Har även tagit på Askas lilla plats i bilen=)


Askas plats
Med Aska i
Operation burisättning
jag och Marina
Marina ute i hagen (tjockis;P)
Aska i stallet
Lilla Norah

Det var allt för nu! Nu är det dags för promenad och sedan lite mat eftersom Rikard ska iväg och spela match ikväll!!

Hare bra hej=)

Lördagskväll...

... och här sitter jag aldeles ensamen. Rikard gick just till Johan för att kolla El Clasico och jag var ärlig och sa att jag nog inte är det roligaste sällskapet ikväll eftersom jag redan håller på att somna. Så Rikard och Aska gick för en stund sen och jag är själv. Idag har annars varit en ganska effektiv dag. Först i morse/natt var det stall som vanligt och inget för denna gång heller. Såklart kunde jag inte somna om så det blev dator och två filmer för att tröta ut mig lite. Somnade kanske om 1 timme eller så. När vi sedan gick upp så plockade vi lite och så innan vi rullade mit Annika. Vi skulle byta däck och passade på att mysa med lite nyhemkomna bebisar. Stefan var snäll och hjälpte oss, så han och rikard åkte till ambulansen och fixade däcken medan jag hjälpte Annika lite. När vi var klara så åkte vi förbi Huaröd och lämnade våra däck och hämtade Corsans. Måste ju lämna dom till köparen. När vi kom hem igen gick jag och Aska en tur över ängarna, det funkar bra med knät. Sen direkt vi kom hem igen fick jag veta att vi var bjudna på kalas, så det var bara att frächa till sig och sedan styra mot Hässleholm. Mycket trevligt kalas och årets första grillade måltid intogs. Mycket smarrigt..

Igår pluggade jag en hel del, men det gick riktigt dåligt så får se om det får bli lite imorn av den kakan med.. Känner mig lite stressad över skolan och särskilt som vi har ett arbete som jag inte alls förstår hur man ska skriva.. Men det ska nog lösa sig det med..

Ha en fortsatt trevlig helg nu alla glada=)

"Helg"

Ja det kan man faktist säga att det är för mig nu. Vi har ingen skola imorn, men jag måste såklart plugga ändå. Tänkte ge mig på att skriva de två arbeten som vi examinerat dessa dagar. Examinationen idag kändes bra. Skönt att ha dte överstökat. Nu gäller det som sagt bara att skriva lite om det!

Har sedan jag skadade knät känt mig "dålig" i hela kroppen. Ont i huvudet, illamående och allmänt trött. Vet inte vad det beror på men det börjar bli riktigt drygt. Knät känns iaf lite bättre nu och jag tänkte nog försöka göra mig av med kryckorna så snart som möjligt.. Det är ju inte direkt kul att släpa runt på dom lixom. På måndag har jag iallafall fått tid hos en sjukgymnast. Får se vad han/hon säger om hur mycket jag får röra mig och så. Hoppas på att kunna få ett knä-skydd som håller det lite stabilt iallafall.

Nu sitter jag och kollat lite hockey och ska väl snart börja sappa med Sveriges värsta bilförare. Rikard är och tränar men kommer väl om en stund. Inatt är det återigen min tur att kolla till Marina, så det blir upp i ottan för mig. Jag tänkte ta iallafall hela helgen eftersom Annika kommer ha fullt upp med bebisarna som kommer hem. Får se om det blir en tur ut dit någon av dagarna för att klämma lite=)


Lilla Aska på en agilitytävling förra sommaren!!

Härliga onsdag

Idag hade vi en examination i skolan. Vi skulle ha "ute - matte" med några förskolebarn. Min grupp fick 4 barn och det kändes riktigt bra. Skönt att ha det avklarat. Nu måste vi "bara" skriva en rapport om dagen, men det får faktiskt vänta lite. På eftermiddagen har jag läst lite till litteraturseminariet om två veckor. Har bara en bok kvar att läsa nu och den ska jag läsa tillsammans med hennes powerpiont eftersom boken är på engelska. Skönt att ha förberett sig så pass. Hann även med att spela lite Wii nu på eftermiddagen. Har lånat Super Mario Galaxy och det är riktigt skoj!

Nu kom jag hem från stallet för en stund sedan. Verkar inte som det är någon fölis på gång, men man kan ju hoppas att det är fel.. Har hunnit duscha och så och nu väntar en TV kväll i soffan. Nu blir det "Arga snickaren" och efter det "Efterlyst". De ska visa härifrån Kristianstad eftersom domen kom idag..

Imorn väntar en ny examination, drama denna gång.. Wish me luck...

Ha en bra kväll alla glada!!

Knä-update

Jaha då var det dags att delge er en uppdatering om mitt j*la knä. I morse kunde jag knappt stödja på det så det blev till att ringa runt och fråga vad jag skulle göra. De tyckte att jag skulle till akuten och så fick det bli vilket resulterade i att jag missade matten idag:( Väl på akuten klämde dom och så, men ville inte göra för mycket eftersom det är så svullet. Fick med mig kryckor och sen blir det till att träffa sjukgymnast innan jag ska tillbaka om 2 veckor igen. Känns riktigt trist att det blivit såhär, verkligen...

Var iallafall i skolan en sväng och hade lite grupparbete. Imorn är det dags för examination igen. Jag får mest observera eftersom jag inte kan röra mig så mycket. När jag var klar i skolan gick jag hem och vilade lite eftersom natten inte var den bästa med knät. Nu på kvällen har jag varit i stallet en sväng med mina kryckor. Kan ju inte bara sitta hemma hela tiden, bättre att göra lite nytta. Får se om jag ska åka inatt igen.. idag har vi även skrivit pappren på bilen, så nu är den inte min längre. Skönt!!!

Bluder på en bild på mitt knä.


Depp, depp, depp...

Fick åka på kurs även idag och Aska gick verkligen SUPER. Vi körde mycket blindbyten och hon verkar gilla dom skarpt, satan vad hon laddade!! Det som rubriken syftar på är att mitt knä har gett upp igen, denna gång ordentligt. Det vek sig utåt och gjorde ondare än det gjort förut. Nu när jag kom hem och kollade på det så är det ordentligt svullet. Det har det inte heller varit förut. Kände direkt mig riktigt deppig och ringde mamma på vägen mot Kristianstad och tjurade lite.. Sa senast idag att det har blivit bra sedan sista gånge, men icke sa nicke...

Fy vilket tråkigt inlägg känner jag, men det är så jag känner nu tyvärr...


Hundträning

Idag har jag och Aska varit i Karlshamn och gått kurs för Annica, som har Askas pappa Ian. Det har varit riktigt roligt och jag är super nöjd. Efetrson vi inte tränat alltför mycket är jag förvånad att det gick så bra för oss. Annica tyckte att Aska var fin och hade utvecklats mycket vilket alltid är skoj att höra;) På vägen hem körde jag inom stallet och fixade till Marina. Egentligen skulle Annika haft henne idag men när jag ändå var ute och körde tänkte jag vara snäll så att hon slapp ut igen!

När jag kom hem igen hade min fina sambo lagat Lasagne till mig! Riktigt mumsigt och lyxigt att ha mat serverad när man kommer hem! Nu ikväll blir det nog bara slappe och tv för oss här hemma. Har tiggt till mig en massage så det är vad jag ser fram emot nu!

Ha en bra kväll alla!

Det tär på en...

... att vara fölvakt. Har svårt att sova på natten eftersom jag vet att jag ska upp runt 2 och åka till stallet. Var även där vid 7 i morse men ingen fölis syntes till så jag och Aska tog en långpromenad i väntan på den som skulle ha morgonen skulle komma. När vi kom tillbaka till stallet var Linn och hennes mamma där så jag mockade och fixade iordning allt. När jag kom hem sov jag till och från fram till kl 12. Det blir ju inte direkt någon "bra" sömn. Tur iallafall att det är påsk nu så att man har lite "ledigt". På grund av detta blir det inte så mycke inlägg, men lovar att uppdatera direkt när h*n kommit.

Imorn ska jag och Aska till Karlshamn och gå kurs. Det blir alltså upp ganska tidigt imorn igen, men inatt ska Annika kolla Marina! Tur att man kan hjälpa varandra lite. Måste även berätta att jag igår träffade sista trillingen Norah. Mysigt att få se även henne. Vi var ute på en promenad och jag fick dra vagnen! Kändes riktigt bra att gå där med en vagn faktist!

Näe nu är det dags att fixa sig så att man är klar till när vi ska åka. Kl 15 ska vi vara hos Rikards farmor och farfar då det är dags att börja måla äggen!

Ha en bra påsk alla!

Heidi

Nattuggla?!

Det kan man fråga sig om jag är och svaret är NEJ. Men jag kom just från stallet och när jag väl är vaken brukar det vara svårt att sonma om. Har varit och kollat till Marina och min magkänsla sa att det var dags ganska snart men eftersom hon inte vill föla när man är där så åkte jag hem. annika åker dit sen vid 3 så får vi se hur det är då. Nu hade iallafall mjölken runnit till så det kan inte vara många dagar kvar. Får kolla en film så jag håller mig vaken till Annika ringer iallafall. Det verkar alltså som att det kan bli en till nattlig tur till stallet inatt.

annars igår var det skola, matte. Har verkligen en bra lärare där som r väldigt konkret vilket betyder att hon är väldigt tydlig och innehållet är lätt att förstå. På eftermiddagen satt vi en stund och planerade en utedag i matematik för förskolebarn och det känns som det blev riktigt bra. vårat tema är kroppsuppfattning och detta kommer följas under hela passet.

Ne nu ska jag kolla film, men jag vill passa på att önska alla en riktigt
GLAD PÅSK!!!

Ingen fölis:(

Har inte hört ett ljud från någon så jag antar att där inte har kommit någon fölunge än. Ska strax skynda iväg till skolan där det vankas heldag, först matte och sedan gruppstudier. Härligt så här när det är skärtorsdag och allt!

Återkommer kanske senare!

RSS 2.0