Nu har hon anlänt

Ja igår var det den stora dagen D. På morgonen åkte jag till stallet och fixade iordning alla saker. Gjorde även fint i boxen med massa ny halm. Sedan fixade vi iordning släpet innan det bar iväg mot Svalöv. Kändes riktigt pirrigt i magen när vi var påväg. När vi kom fram så hämtade jag Tippy i hagen och sedan borstade vi lite på henne. Sedan gick vi in i ridhuset där vi löshoppade henne lite. hon var lite försiktig men ritkigt duktig. Hon hoppade bra. Vi hoppade inte jättemycket för vi skulle ju köra med. Så in i stallet igen för att fixa henne inför resan. jag lindade benen och satte på boots, för vet ju inte om hon haft tramsportskydd förr. Lastningen gick bra, men hon var allt lite tramsig tycker jag. In kom hon iallafall och vi körde direkt. Resan gick finfint och när vi kom fram till stallet så lastade vi av  och släppte in henne i boxen. Hon ställde sig direkt och åt och verkade trivas. Brydde sig inte alls om att hon var själv inne. Städade sedan släpte och så och sedan bostade jag länge på Tippy och hon njöt. Känns som att hon kommer att trivas bra hos mig.

Idag var jag uppe och var med när hon skulle ut. Allt gick fint och hon var lugt. Travade såklart runt lite, men inte alls i panik vilket var skönt. Dock kommer hon få en ny hage under dagen eftersom Marina och Pajas var lite bångstyriga. Men det blir nog bra där med tror jag. Mockade och allt sånt så det är klart tills ikväll när jag tänkte rida lite. Väldigt renlig var hon och gick snabbt att få det fint igen. :)

Annars har det inte hänt så mycket. Praktiken tog ju slut i fredags, vilkeet både var bra och dåligt. Tråkigt såklart, men nu kan man koncentrera sig på det som är kvar. Blir plugg för mig mån-ons och sedan är det examinationer torsdag, fredag och måndag :S Jaja, bara att bita ihop. I fredags hade vi iallafall rollspelsmiddagen och vi hade supertrevligt. Bilder att se nedan.

Nej, nu blir det promenad innan kalas och sedan stall. Fullt upp med andra ord!


Tippy

Visar upp sig

Fredagens dukning

En del av gänget

Camilla-häxan

Dekoration

Desserten

vad gör jag?!?

Tycker inte att det är kul...

... att jag är sjuk igen. Började få ont i halsen i lördags och sedan har det dragit igång. Ont i halsen, nysningar och allmänt hängig. Men men det är, som jag sagt tidigare, bara att bita ihop. I lördags var vi i Tomelilla och hälsade på. Först blev det god mat hos Camillas föräldrar innan vi tog en tur till Bo Ohlsson. Jag skulle ju inte handla, men vips var man 400 kr fattigare. Dock några julklappar rikare. När vi sedan kom tillbaka till Camillas föräldrar blev det lite pyssel inför helgens middag. Siktigt bra blev det och lika kul ska det bli till helgen.

I går var jag och Rikard och red på islandshästar. Vi Hade tur med vädret, alltså inget regn, och vi hade mysigt. rikard galopperade till och med vilket jag är imponerad av. När vi sedan kom hem igen så blev det lite plugg och sedan var jag allmänt deckad. Inget kul att jag blivit sjuk igen.

Idag har jag haft en bra dag på praktiken. Nu är det bara 4 dagar kvar, kommer verkligen att sakna alla. När jag kom hem så gick jag först upp och hämtade Aska hos "dagisfröken" Camilla och sedan åkte vi ganska direkt till stallet. Annika är ju i Lund med Norah så jag passar hästarna åt henne. Räknar ju ner till helgen så jan behöva göra av med lite av abstinensen. Fick även hem mina paket som jag beställt, saker till Tippy, så nu väntar jag bara på sadeln. Tror att den kommer imorn. Nu ikväll har jag och Rikard varit duktiga och pluggat och jag ska just vara snäll och ge honom lite massage innan jag somnar. Man blir inte pigg av att gå upp kvart i 6:S

Hoppas ni alla mår bra!!


Dagens bild är på Aska från i våras!!!

Fredagsmys<3...

...är det här hemma just nu. Ännu en vecka på praktiken är avklarad och nu är det bara en kvar. Gårdagens besök gick bra. Var jättenerväs innan, fråga inte varför för det vet jag inte. När jag väl började min aktivitet, memory, så var jag spänd. Detta släppte dock efter en liten stund och då gick det jättebra. när vi sedan skulle ha samtal så började läraren ställa några konstiga frågor. Jag gjorde mitt bästa för att svara på dessa. Såklart var det den kursansvariga läraren som kom till mig vilket inte gjorde det mindre nervöst. All nervositet släptte dock när hon sa "alltså allt är jättebra, men nu vill jag att du ska tänka på ett ännu djupare plan för det har du verkligen visat att du klarar av. Detta är alltså bara pyttesmå detaljer". Kändes riktigt bra att höra detta och samtalet efter detta kändes helt lugnt. Fick även en massa bra tips till framtida intervjuer och så. Som avslutning på mötet fick jag en kram och jag gick därifrån som en solstråle.

Idag gick jag hem lite tidigare för jag hade insparad tid, då jag åkte in till stan en runda. Köpte faktist en klänning till nästa helg så nu är allt fixat. Fick också äntligen med mig ett grafitti nagellack hem! Sen har jag och rikard varit iväg och handlat lite och så med. kvällens middag bestod av Tacos som jag varit sugen på länge nog nu. Nu kollar vi IDOL och sedan blir det säkert en film.

Tänkte även släppa hemligheten som jag hållt på ett tag nu.


Om en vecka flyttar denna lilla dam till Kristianstad och blir MIN!!! Tippy heter hon och ni kommer säkert få lära känna henne mer!

Trevlig helg vänner!!!


Nervositeten...

... från gårdagen har lagt sig och allt gick bra! Är så himla glad för det just nu. Tänkter vänta några dagar med att berätta vad det är, men ni som är nyfikna kan ju alltid maila:) Dock har en ny nervositet börja smyga sig fram. Imorn har jag besök från högskolan och det är aldrig kul:( Gillar inte att bli bedömd, men det är bara att bita ihop och göra det man ska och sen hoppas att det går bra.

Annars har dagen inte bjudit på mycket. Såklart en rolig dag på praktiken och sen lite fix här hemma. Jag och Aska kom just hem efter en skön promenad och gick förbi och sa upp mitt gymkort. Anledningen till detta har att göra med det som skedde igår (bara för att göra er ännu mer nyfikna). Skönt att ha det gjort.

Nu blir det lite lugnt innan jag ska iväg och hjälpa Annika lite i stallet. Blir nog annars bara en lugn och skön kväll eftersom det kan bli en hård dag imorn. Så nu hoppas jag att ni håller tummarna för mig imorn också, det gick ju bra sist!!


Måndagen är redan förbi...

... och det har som vanligt varit fullt upp. Först var jag jag såklart på min praktikplats och det var som vanligt super. Direkt när jag kom hem så stack jag och Camilla till EKO. Skulle kolla på lite saker till rollspelsmiddagen och sen kollade vi såklart på en hel del annat. Fick även ett väldigt roligt besked idag, så jag hoppas att alla håller tummarna för mig imorn eftermiddag!!!

Annars har helgen rullat på. I fredags var vi ju ute och åt och vi hade verkligen supermysigt. Tack fina Rikard. på lördagen var jag och Camilla diktiga och gick till biblioteket och pluggade efter långpromenaden. Satt väl där drygt 3 timmar vilket känsed gott. Sen på eftermiddagen hjälpte jag Annika att flytta Pajas och Marina till ett nytt stall. Gick finfint det! Sen på kvällen var jag på fest hos Alexia och Östen och hade trevligt. Dock var det relativt lugnt för mig eftersom jag skulle köra tidigt dagen efter. Synd det efetrsom jag var riktigt festsugen, men hoppas det kommer fler tillfällen?!

I söndags var jag alltså uppe tidigt eftersom det var säsongens sista tävling, en inofficiell 4 klubbstävling. Aska var trots löp riktigt taggad och det resulterade i några stora svängar. Dock ett nollat lopp men med en ganska dålig tid. Vi kom iallafall på en nionde plast och det är jag supernöjd med i den konkurrensen. Orkade inte stanna till andra loppet så det blev bara ett lopp för oss. På eftermiddagen gjorde jag och Rikard piroger och det var riktigt smarrigt. Var sedan ute på en härlig promenad innan det blev lugnt i soffan.

Näe, nu är det dags för att vika tvätt.. Glöm inte hålla tummarna imorn!!


Denna fina bilden är tagen i Turkiet förra sommaren. Ser ut som jag ska drunkna!!!

Min och Rikards...

... 2 års dag har hittills varit perfekt och bättre lär det bli. Började dagen med en tripp till VFUn där dagen som vanligt varit toppen och gått superfort. Gillar verkligen min VFU plats!! Väl hemma igen så hittar jag ett supergulligt brev med tillhörande skattkarta. På vägen hittade jag ett häfte med kärlekscheckar och en supersöt nalle. Min lilla present till Rikard är att vi ska åka och rida islandshästar nästa vecka. Tror att det kommer bli riktigt mysigt det. Sedan har vi tagit det lugnt en stund innan vi gick på en promenad med våran lilla Aska. riktigt mysigt hade vi.

Nu har vi just gjort oss klara och Rikard är bara ute en sväng med Aska innan vi ska sticka och äta. Börjar bli riktigt hungrig nu så ser verkligen fram emot god mat. Hoppas ni alla får en bra fredagskväll för det ska iallafall vi ha!



På bättringsvägen

Dagarna rullar på som vanligt. Praktik dagtid och sedan ganska lugnt på kvällarna. Skulle ju fixat med något en kväll denna vecka, men det blev tyvärr inte av, så nu hoppas jag att det funkar att ta det nästa vecka. Vill inte vänta längre nu! Praktiken går annars jättebra och vi har nu haft ett halvtidssamtal där jag har uppnått det som ska göras. Trivs så himla bra på denna förskola att jag önsgkar det hade funnits ett jobb där till mig. Ska sätta igång på riktigt att leta jobb nu när praktiken är slut.

Något annat som är riktigt kul är attd et verkar som att jag klarat tentan!!! har inte fått något mail, så jag antar att så är fallet!!! Känns så himla bra alltså.

Imorn är det återigen fredag och det är en lite speciell dag för mig och Rikard. Det är nämlingen våran 2 års dag tillsammans! Detta ska såklart firas så bord är bokar på Bar-B-Ko här i stan. Tror att det kommer bli mycket trevligt! Bara få umgås och mysa med den bästa som finns kan ju inte bli bättre<3

Älskar dig Rikard <3


Måndagskväll...

... och snart kallar sängen på mig. Har verkligen varit fullt upp, så jag har inte hunnit skriva här men tänkte berätta kort om vad jag haft för mig. i fredags fick jag sluta tidigare på praktiken eftersom jag hade så långt pass på onsdagen. Det blev direkt hem och sedan stack jag och Annika iväg på något väldigt trevligt. Kan inte berätta riktigt än men tro mig, ni lär märka vad det var. På kvällen var Johan här och vi kollade idol och sedan såklart lite MarioCart med. Min fina sambo hade lagat väldigt god mat tills att jag kom hem.

Lördagen var det bara att stiga upp ganska tidigt för att börja jobbet som flyttgumma. Det var Rikards mamam som flyttade och såklart hjälpte vi till. Vaknade dock med ont i halsen, så jag var orolig att bli sjuk, IGEN... Flyttade hela dagen och sedan på kvällen var vi på Annikas 30 års fest. Väldans trevligt var det. Jag mös en massa med trillingarna, dock mest med Tindra. Jag var nykter och det blev en ganska tidig kväll för oss eftersom jag skulle upp och täva dagen efter.

Söndagen var det alltså tävling och dags för debuten i klass 3. Började dock med ag 2 och där valde jag att diska Aska eftersom hon missade slalomingången. Är dock nöjd med loppet eftersom vi inte tränat ett dugg sedan sista tävlingen. I debuten i ho3 gick Aska jättebra. Hon fick fel i slalomingången och sen rev hon ett hinder, men jag är verkligen SUPERNÖJD emd henne ändå. Igår kväll så såg vi lite blod på golvet och nu har tösen börjat löpa. Skönt att vi hann tävla, men förstod att det var på gång. Såklart började jag denna dagen med att vara förkyld, så nu är man nästintill däckad.

Idag har jag varit på praktiken som vanligt. Har känt mig relativt pigg trots förkylningen. Dagarna går så himla snabbt när man är där vilket både är bra och dåligt. Det är ju bra eftersom man aldrig hinner att bli trött, men dåligt eftersom man inte vill att det skall ta slut. jag är iallafall helt säker på att det är i förskolan som jag vill jobba! Nu på kvällen har vi varit hos pappa och ätit middag. Han åker hem imorn igen. Har lite dåligt samvete att jag inte träffat honom mer, men det har varit fullt upp.

Väldans långt inlägg blev det, men nu vet ni ju att jag lever! Nu är det snart dags att nanna kudde för mig om jag ska orka med morgondagen. Ha det gott alla!



Dagens bild är på mig och Aska någon gång under förra året<3



Torsdag igen

Jaha då var nästan hela denna dagen klar och bara en dag sen är det helg. Ska bli skönt, även om jag minst sagt har fullt upp:S På lördag ska vi först hjälpa Rikards mamma att flytta. Sen på kvällen ska Annika ha 30års fest, så då blir det MASSA mys med tjejerna. Blir lugnt för mig eftersom jag ska upp tidigt på söndag då det väntar agilitytävlingar hela dagen! Har lovat att hjälpa till att vara funktionär, så jag får vara där hela dagen. Måste även fixa planeringarna till nästa vecka.

Annars har praktiken gått jättebra fortsatt. Känns så himla kul och barnen är verkligen med i det som vi gör! Handledaren är så himla bra och även detta gör ju såklart att allt känns bra! Igår hade jag ju min långa dag, halv 8-19. Gick faktist riktigt bra och var inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Detta kom ju såklart när jag kom hem istället så jag var inte vaken så länge sen på kvällen. Känner mig så taskig mot Rikard när jag alltid lägger mig så tidigt, men tror och hoppas att han förstår. Nästa vecka börjar ju han sin praktik så då kommer vi väl vara lika trötta.

Måste komma på en present till Annika också. Får dock fixa det på lördag, för imorn eftermiddag ska jag iväg och göra något riktigt kul, men tänker inte berätta vad! Sen blir det nog en riktig myskväll med min fina sambo!

Ha det bra alla!!


Dagarna dom går och går, efter varandra...

... måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag... Ja det kan man verkligen säga att dom gör. Helt galet är det att det går så himla fort. ytterligare en dag på praktiken och idag hade jag min första "egna" aktivitet. Det gick jättebra och jag får mycket stöd från min handledare. Känns verkligen som man kommit in både i barngruppen och i arbetslaget! Annars händer det inte så mycket. Idag när jag kom hem så gick jag Rikard och Aska ut på promenad. Jag hade ett uppdrag också att samla stenar att göra troll av, så vi gick på "stenjakt". Hittade en hel del som var bra! Sen har jag pluggat lite här hemma medans Rikard lagade mat. Panbiff stod det på dagens meny och det blev såklart gott! Har sån himla tur som har en så snäll sambo som fixar allt nu när man har praktik!

Igår var vi återigen och tränade lydnad. Hör och häpna rutan gick SUPER!! Känns som att det finns hopp även för detta moment. Har en del annat som ska finslipas med innan alla momenten sitter. Får se hur vi hinner med att komma ut och tävla detta år, annars tar vi det i vår.

Måste såklart skriva här i bloggen också och gratulera våra klubbkamrater Åsa och Cadi samt Nettans hund Ina till GULD i agility-VM (Lag). Riktigt grymt jobbat, är stolt över er=)

Näe nu umgås lite med sambon innan jag ska sova. Imorn blir en lång dag på praktiken, 7.30-19. Kan tänka mig att jag är rätt så trött efter detta!!

Ha det bra alla glada<3

Längtar ibland tillbaka till dagarna i Köpenhamn<3

Dålig uppdatering...

... har det varit denna vecka men jag har haft fullt upp. ska försöka återberätta så gott det går. I onsdags var jag och mamma barnvakt till töserna eftersom att Annika och Stefan skulle ut och äta. Allt gick jättebra och det blev en massa mys. Första gången jag riktigt myser med Norah och det var kul. Hon till och med somnade på min arm så fick sista maten sovandes. Jag prövade att sondmata och det gick bra. Känns som man kom henne närmare vilket är skoj. De andra två har jag ju hållt så mycket så mysigt att även ha Norah lite.

I torsdags hände inte mycket, praktik och sedan MarioCart med vänner. Fredagen däremot var det fullt upp. Först praktik och sedan åkte jag och mamma till stan och shoppade lite. Riktigt trevligt var det. på kvällen hade vi mys här hemma. Lagade fläskfilégryta med pasta och vitlöksbröd. Till dessert blev det pannacotta och det var jättegott. Blev såklart lite godis också kvällen till ära. Kollade på Idol och hade det bara bra.

Igår gick vi med mamma till stationen när hon skulle åka hem. Sedan var vi hemma en stund innan vi åkte till Ikea tillsammans med Rikards mamma. Väldigt trevligt hade vi och det blev lite shopping för oss. Dock inte jättemycket men ändå. Sen på kvällen var Rikard iväg och kollade fotboll en stund innan vi åt middag och mös...

Idag har jag och Alexia varit och kollat på fälttävlanstävlingar och sedan förbi Pajas och Marina en sväng. Riktigt trevligt hade vi!!Sen när jag kom hem igen så blev det lite pluggande för mig. Hade tänkt springa med, men så blev det inte! Nu sitter vi och spelar lite igen innan det blir film. Tror att det blir Guardian men vi får se om vi orkar!!



RSS 2.0