Fullspäckad helg!

I fredags kom min mamma och syster hit hem samt alla tre småttingar. Första gången de var här hemma (barnen alltså) och det gick hur bra som helst. Jag mös mest bara medan de andra gjorde mat. Vi käkade, kollade tv, smaskade godis och möös en massa med de små. Kul att ha dem här. Rikard hann inte mysa något för han var och spelade match men nu kan jag ju faktist låna någon av dem ibland, så då kan han med mysa.

Igår var jag för första gången på länge på gymmet och det kändes bra. ska försöka vara där lite mer nu när jag ändå är ledig. På kvällen var vi på grillfest och jag och Rikard hade riktigt god mat!! Jag stannade inte så länge eftersom jag skulle upp så tidigt idag, men det var trevligt under tiden jag var där.

Idag har vi varit och tävlat jag och Aska. Gjorde inga superresultat, men vi hade kul och det tycker jag är huvudsaken. Kollade en del på lydnaden och känner att jag är riktigt taggad att dra igång med den igen, så det är nästa projekt nu när jag är ledig. Fick även springa med en klubbkompis Bordercollie eftersom hon skadat sig. Riktigt kul var det, men s*tan vad det gick.. Den hunden kommer bli riktigt bra!!

Nu har jag och Rikard just ätit Pizza och nu väntar TV mys för oss. Imorn blir det ganska tidigt för mig igen eftersom vi ska åka med Marina och Pajas till Flyinge!

Ha det gott alla!

Mitt sommarlov...

... va jätteskönt mitt sommarlov ska bli, då är man fri!!!!

Ja som ni säkert förstår så är jag klar med skolan nu (om inte något kommer som ska kompletteras). Riktigt skönt, även om det känns väldigt tråkigt att kursen är över. Har haft en bra klass och superbra lärare, så har varit å himla kul.

Igår var jag iallafall i stan en sväng på förmiddagen. Köpte en tröja och provade bikini som jag nog åker ner och köper en dag! sen var vi i skolan en sväng och hade utvärdering. Mycket bra som sas tycker jag. En av lärarna hade bakat kladdkaka som var så himlans god! När vi var klara gick jag och mötte min mamma som just kommit till Kristianstad. Vi gick hem och snackade lite bara. Sen blev det lite middag innan det återigen bar iväg mot Hässleholm. Tror att mamma tyckte att det var roligt att se Aska "in action". Det är ju lixom en liten annan del av henne när vi kör agility. Kursen gick bra, men jag var lite trög, så jag gjömde göra några av bytena. Körde en riktigt kul kombination med tunnlar där jag triggade Aska riktigt ordentligt till att gå fort!! När vi kom hem kollade vi på Sveriges fiasko i Schlagern. Jag sa ju att Erik Saade skulle vunnit!!

Idag har jag och mamma varit ute på en långpromenad i solen. Tur vi hann det för nu är det nämligen mulet ute. Mamma åkte just iväg till Annika och jag och Aska ska bara mysa hemma lite nu! Tror det blir en tur in till stan sen med grabbarna, men vi får se!

Vill även passa på att önska alla en trevlig helg!!

Härlig dag

Idag hade vi redovisning av våra portfolios och jag tycker att det gick bra för mig. Ha de ju lagt ner väldigt mycket tid på det hela och jag tror att lärarna verklige förstod vilket jobb! Kul att se hur alla de andra tänkt också, man fick ännu mer inspiration av det. Direkt efter skolan så gick jag till Johan där det vankades Mario Cart. Spelade även lite kort och Johan bjäd på lunch. stack sedan fort till sjukgymnasten och försökte arbeta med knät. Dock är det just nu det som gör att jag är lite ledsen, knät verkar inte riktigt vilja som jag vill utan det smärtar. Sjukgymnasten tror att det är stressat där i och att det bara är att kämpa på, så det är väl bara att lyda hans order:)

När jag sedan var klar så gick vi ett gäng och spelade lite Äventyrsgolf. Riktigt trevligt och för en gångs skull så gick det riktigt bra för mig. kom bara 1 slag efter de som vann!! Rikard var en av dem<3

Nu är Rikard iväg på Stand up på kåren. Jag har pysslat lite och gjort två kort till lärarna. Louise och Ingela skulle göra de andra! Sitter samtidigt och kollar på favvoprogrammet Efterlyst.

Imorn ska jag in till stan och träffa Louise och Ingela innan vi ska till skolan för avslutningen. När den är klar så har nog min mamma kommit hit, så eftermiddagen kommer att spenderas med henne. Hon ska även följa med till klubben på kvällen och kolla på mig och Aska när vi tränar. Mamma har aldrig sett Aska "in action" så det är verkligen på tiden. Hoppas på att det går lika bra som det brukar!

Phu..

Sista arbetet är nu inskickat, så nu väntar bara morgondagens redovisning. Har en kortare avslutning på torsdag men sen är det allt sommarlov. Hoppas på att man inte får komplettera något, men blir det så är det ju bara att göra det så fort som möjligt. Annars haf jag inte gjort mycket idag. Tvättade på förmiddagen. Första gången på länge eftersom att Rikard vanligtvis brukar ta tag i det, då han vet att jag inte gillar det. Men idag var jag iallafall snäll och gjorde det, jag hade ju inget annat att göra. Rikard håller på med en B-uppsats nu, så då får man allt ställa upp;)

Var en sväng ute hos hästarna också och de mådde fint. Så himla kul att Pajas alltid kommer fram så fort man går in i hagen. Aska låg och tittade på oss när jag borstade hästarna! Lite jobbigt är det dock att dte andra stot vill ha uppmärksamhet vilket gör att Marina går runt.

Nu är Rikard iväg coh spelar match och jag sitter här hemma. Tänkte ta och pyssla lite nu tror jag! imorn blir det som sagt skola och sen ska jag till sjukgymnasten på eftermiddagen.

Glömde säga att Aska var SUPER duktig igår när vi tränade med=)

VINST!!!

idag har jag och Aska varit och tävlat på hemmaklubben i Hässleholm! Under förmiddagen var det mulet och det var faktiskt ganska skönt eftersom jag då var funktionär. Provade på att vara speaker för första gången och det var riktigt kul! Sen till mina lopp då. Det första Hopp 2 gjorde jag helt enligt min plan och vi nollade. Resultatet av detta blev en vinst och ännu en pinne!!! Trodde inte det skulle vara möjligt!! I agility 2 kändes det också super. Dock blev det en disk eftersom jag drog henne i en tunnel som låg under Aet. Hon skulle ha sprungit upp på det istället! I vilket fall kändes båda loppen jättebra trots någon stor sväng här och där!

Vill även passa på att gratulera mina duktiga klubbkompisar bl a Linda som fick sin första pinne, Johan som vann 2 lopp och nu uppflyttade i trean och säkert en himla massa fler!

Nu ska jag snart möta Camilla och vi ska äta mat tillsammans, som hon lagat! Sen blir det nog lite TV spel och förhoppningsvis muffins med=)

Aska hoppar=)

Högst upp på pallen=)

Fredag

Jaha, då var snart även denna vecka slut. Känns riktigt konstigt att det redan är på torsdag som jag slutar skolan för denna terminen! Har ju bara en termin kvar sen, så börjar kännas riktigt bra nu!! Idag har jag dock suttit lite och försökt skriva på den sista analysen som ska lämnas in. Det är lite rörigt eftersom jag inte riktigt förstår vad jag ska skriva. Men jag gör som jag brukar och skriver det som kommer ur mig och får sedan komplettera om det är något som jag missar. Har hela måndag och tisdag på mig också, så det känns ganska lugnt. Ska bara fixa det sista till portfolion med och sen är jag KLAR!! Har redovisning på onsdag och sen är det vbara avslutning på torsdag kvar.

Börjar inte jobba på riktigt förens i början av juli, så nu väntar snart lite sommarlov för mig. Då kommer jag ha massor av tid till att mysa med Aska och Pajas. Ska även ta tag i lydnadsträningen och Askas slalomteknik under denna månad.

nu ska jag och Alexia snart åka till stallet och kolla till hästarna. Får se om jag pluggar lite mer sen när jag kommer hem. Måste även handla lite eftersom matlistan är slut=)

Imirn tävlar Aska och jag Hässleholm om någon vill komma och kolla=)

Ha en trevlig helg alla!

Snart...

... kommer kanske äntligen sommaren!!!

Jobbet idag gick finfint! kändes kul att vara tillbaka igen och jag tror att barnen tyckte detsamma! Förkylningen är bättre men fortfarande väldigt täppt. Halsen är dock mycket bättre! Vad jag ska hitta på imorn i skolan vet jag inte riktigt. Gymnasiktlektionen är ganska klar, men sen är där ett pass till som jag ska hålla. Tror dock att jag har lite idéer.

Just när jag var klas i skolan fick jag ett sms av Stefan som ville ut och gå, så det gjorde jag direkt jag kom hem. Riktigt härligt väder var det. Har inte gjort så mycket annat sen jag kom hem. Tänkte faktist ta tag i städningen här hemma nu ikväll, men först blir det kammning och kloklippning av lilla Aska.

Får se om det blir någon kurs för oss imorn, beror lite på hur jag mår. Ska ju till skolan och jobba imorn på dagen så jag får känna efter när jag kommer hem.

Förkylt...

... det är det hos mig just nu. Riktigt tråkigt är det, men det är väl bara att bita ihop och sluta klaga. Inatt fick jag dock inte sova mer än 1 timme på grund av hosta, så idag har jag allt haft lite rätt i att klaga och tycka synd om mig. Men som sagt, nu är det slut med det!

Idag har vi haft redovisning i skolan. Skönt att det är över, nu är det bara en analys kvar att skriva och det har jag planer på att börja med på fredag. För imorn och på torsdag ska jag ju till min VFU plats och vikariera, så då blir det inget annat plugg. Känner att jag har gott om tid ändå, så det är ingen fara att vara "ledig" i två dagar. Har även varit och lämnat in mina "böcker" som jag ska ha till min portfolio idag, så dom ska jag hämta på fredag! Hoppas nu bara att det blir bra så som jag tänkt mig.

Idag har vi även flyttat Pajas och Marina till ett nytt stall där dom ska få tillbringa sommaren. Där är tre andra fölungar så dom kommer nog kunna ha riktigt skoj tillsammans. Allt gick bra och lasta och så. Jag och Annika "lyfte" in Pajas och sedan går ju Marina bara rätt in vilket är himla skönt. Båda hästarna var lugna och fina i sitt nya stall och de verkade boa in sig ganska snabbt.

Nu sitter jag och kollar hockey på "mina" två lag. Dock vinner såklart det rikgtiga nämligen Sverige. Håller ju på Schweiz när dom spelar mot andra lag, men såklart inte mot Sverige. Tänkte försöka sova ganska snart och hoppas att det går bättre än igår, då jag inte somnade alls.

Hockeykväll...

... det är vad som väntar för mig nu. Hejja hejja Sverige. Idag har jag haft en lugn och skön dag. I morse var jag och släppte ut hästarna och sedan åkte jag och köpte frukost till min fina sambo. Passade även på att hämta mina örthasband till Aska, så nu luktar här mint i hela lägenheten. Rikard blev glad när jag väckte honom och frukosten var serverad!! vi hade tänkt åka och kolla på en av Rikards klasskompisar som skulle tävla fälttävlan, men det var så kallt så vi hoppade det! Istället kollade vi på en film och bara hade det bra. Jag spelade lite Super Mario Galaxy och klarade det äntligen!! Så nu behöver jag inte spela det mer!! Får bli Mario Cart istället som man kan vara fler på också! På eftermiddagen åkte Rikard och kollade fotboll och jag åkte till hästarna. Lille Pajas börjar bli lite väl tuff nu, så vi måste nog börja gå med grimma på honom snart. Han har ju grimman på sig utan problem, men i har inte lett honom i den än. Så det blir nästa att prova på. Det får nog dock bli i nya stallet som vi flyttar till på tisdag. Kommer bli skoj för Pajas att få andra fölkompisar och jag tror även att det blir skönt för Marina.

Imorn ska jag till skolan och fixa det sista med portfolion. Får se om jag även gör iordning ett häfte för alla examinationer, vi får se!! Näe nu blir det hockey för hela slanten! Ha det bra alla!!

Fredagsmys<3...

... Det är vad jag har nu. Dock är det bara jag och Aska eftersom att Rikard är iväg och jobbar även inatt.. Så imron blir det riktigt mys för oss. Först ska vi dock iväg på släktträff med Rikards släkt. Men vi får iallafall umgås hela dagen. Aska ska få vara hos Annika och mysa med bebisarna.

Idag har jag fortsatt att vara duktig med mitt pluggande, så nu ska jag ha HELG. Jag gjorde färdigt alla häftena igårkväll, så nu är det bara bilder som ska in i dom. Idag har jag fixat iordning allt från VFUn och sen har jag även gjort klart en EXA och skickat in. Så nu är det bara att göra klart med alla bilder till häftena, skriva ut alla examinationer, skriva en analys samt VFU redovisningen på tisdag kvar denna terminen. Känner mig faktist ganska lugn över allt nu. På eftermiddagen åkte jag en tur in till stan för att Rikard skulle få sova. Köpte ett par schorts och en kofta. Behöver verkligen lite nytt nu till sommaren.

Spelade lite Wii när jag kom hem och Rikard vaknat. Sedan bar det iväg till stallet och det blev massa mys med hästarna. Pajas är verkligen en liten tuffing. idag hade vi en stor diskussion om att man inte får bitas och tror nog att han fattade lite! Dock så kommer det säkert att vara glömt till imorgon. Ryktade massor på både marina och Pajas och dom båda tyckte nog att det var mysigt. Idag gick det även mycket bättre att ta in dom, men Pajas är väldigt självständig och flyter ut lite väl mycket från Marina ibland. Men han lär sig väl någon gång. Ska faktiskt bli riktigt skönt när vi byter stall. Pajas kommer nämligen att få gå med andra föl och det tror jag kommer göra honom gott. Åtminstone en av fölen är en hingst, så dom kommer nog ha riktigt skoj ihop.

Nu sitter jag som sagt hemma och kollar på TV med mitt godis. Ganska skönt faktiskt, särskilt som det varit så mycket nu sista tiden. Bara att få rensa huvudet ordentligt!!! Ska väl kolla lite hockey och så nu och sen kanske det blir en film!

Här kommer lite nya bilder på lille Pajas:

Ute i regnet 

Utforskar vattenkoppen i hagen

Tycker nog att mamma är lite tråkig;)

Detta lilla knytte hittade jag i hagen när jag kom idag

Kanske resa sig?

Eller ligga kvar?

Ligger och sover med grimman på sig!                           


Kan man göra något annat än mysa med denna lille??!!


Effektiv dag...

... det är vad jag har haft idag. Först sov jag lite längre än vanligt, till 8. Då gick jag och Aska ut på våran runda. När jag sedan kom hem så åt jag frukost snabbt och sen satte jag mig med skolarbete. Lite drygt, men något som måste göras och jag vill inte att det släpar efter. Har iallafall vått en himla massa gjort idag vilket känns snkönt. Var i skolan en sväng och skrev ut massor till "portfolio-mapparna". Blev en himla massa sidor, men som läraren sa så skall allt vara med i en portfolio och så kommer det vara i min. Känns skönt att veta det, för har undrat om jag gör det hela för stort. Nu är alla ämnen utom ett klart och det tänkte jag sätta mig med nu.

Pluggade till ca 16 då jag satte igång med middag för att sedan åka till stallet och ta in hästarna. Det går bättre och bättre med Pajas, men det är fortfarande lite läskigt att kliva in i boxen. Skönt att han kunnat vara ute hela dagen idag, gick ju inte i gårdagens regnväder. När hästarna var inne han jag bara med lite mys innan det var dags att köra mot Hässleholm för kurs. Första kombinationen gick väldigt bra och Aska gick super. Jag gjorde lite annorlunda än de andra och det funkade bra för mig. Den andra kombinationen gick dock inte lika bra. Vi skulle träna på staket och detta tycker jag är sjukt svårt... Jag vet inte riktigt hur jag ska göra så jg blir osäker. Detta gör att Aska blir ännu mer osäker och går upp i skall... Som helhet är jag dock nöjd med dagens pass.

Nu är jag iallafall hemma igen. Rikard ska vara iväg hela natten och imorn natt och "vakta" utanför jysk. Så det blir till att sova själva för mig och Aska. Imorn är min plan att försöka plugga ännu mer. Jag hade tänkt ändra alla format från mina VFU planeringar samt skriva efna tankar och reflektioner, så att även det häftet blir klart. Sen ska jag även göra klart en matteuppgift (bara litteratur och styrdokument som fattas). hade även tänkt pussla lite med bilder som jag ska ha, så jag kan skriva ut dem på måndag. Imorn ska jag även vara i stallet lite längre. Måste ju mysa lite med lille prinsen och Marina med såklart.

Sänder min sista tanke till Annica, som tyvärr mist sin fina och underbara Ian i dagarna. Vår sorg är enorm<3

Tisdag

Återigen en dag med mycket på schemat. Började dagen med min och Askas morgonrunda. Var riktigt trött idag, men piggnade på mig när jag väl kom ut. Träffade sedan Louise och Ingela i skolan och gjorde klart VFU rapporten. Sen när vi skulle göra klart redovisningen så är skolans datorer inte de bästa, så jag och Louise gick hem och hämtade min istället. Känns bra allt det vi gjort, skönt när redovisningarna är över=)

När vi var klara i skolan åt vi lunch innan Louise följde med mig till staller för att titta på Pajas. Idag fick jag hjälpa honom ut ur boxen, men sedan klarade han stalldörren själv! Duktig pojke. Stod och tittade på honom ett tag och jag tror det är en hel del tankar i den lilla skallen!! marina tycker nog allt han är lite dryg ibland när hon inte får äta.

Hemma igen satte jag igång med min portfolio. Tror jag gör det hela alldeles för svårt, men jag vill ha det så och så blir det! Gjorde alla framsidor till mina häften och sen gjorde jag ett nästan färdigt! blir ju en hel del eftersom det ska behandla hela kursen.

På kvällen åkte Alexia med til stallet och vi mötte upp Annika för att ta in Pajas. Vi sköter det hela med Pajas själva, känns bäst så. In så klarade han ingen av kanterna utan jag fick lyfta honom!! När jag kom hem från stallet fortsatte jag med skolarbetet. Blir lätt att tiden bara går när man sätter sig. Fixade även alla kuverten till dopinbjudningarna!

Nu ska jag krypa ner bredvid min Rikard innan han somnar ifrån mig!!


Måndag

Jaha då har det återigen varit en dag med fullspäckat schema. Känns dock som jag hunnit mycket utan att stressa något vilket är skönt. I morsre var jag och Aska ätligen ute på morgonpromenad igen. Det är något som jag verkligen saknat under VFUn. Vid 9 tiden träffade jag min "grupp" och vi skrev samman allt från VFUn. Tycker att det funkar bra för oss och att vi är effektiva. Sen att det är två härliga tjejer man är med gör ju inte saken sämre=) Vi är nästintill klara, bara lite småsaker som vi ska fixa imorn. Ska även fixa det vi ska ha till reovisningen då! Skönt när det är klart och att redovisningen på onsdag och nästa tisdag är klara, då kan man fokusera på det individuella.

Direkt efter skolan åkte jag till stallet. Marina blev äntlien verkad och hovslagaren kollade även Pajas och tyckte det såg bra ut. När det var klart så fixade jag och Annika lite med staketet innan dom båda fick gå ut. Går bättre och bättre att få ut Pajas, man mäste bara "lyfta" honom ur boxen och sedan över tröskeln till stallet. Sedan följer han Marina fint. Don fick vara ute några timmar och nu ska vi öka det mer imorn. Han måste ju lära sig!!

Hann bara snabbt hem och äta innan jag körde mot Hässleholm för att hålla kurs. Som vanligt gick det bra och var kul, men har helt bestämt att det inte bir något för mig i höst. Då om någongong måste jag fokusera på skolan. Så nu är det bara att njuta av dessa tre gånger som är kvar. Tränade lite slalom med Aska och hon var riktigt taggad trots att hon tävlat i två dagar!!

Nu kom jag hem för en stund sedan och Rikard kollade på en film som vi redan sett, så jag passade på att blogga lite!! Men snart blir det nog sängen så att jag orkar gå prommenad och sedan plugga imorn!!


Helt galet!!

Denna helgen har varit precis som överskriften lyder, helt galen. I går var vi i Lund och tävlade agility jag och Aska. Gick så himlans bra och vi fick med oss två pinnar hem. Kunde ju inte vara annat än supernöjd=) Eftersom det gick så bra igår så hade jag inte några större förhoppningar idag, men hör och häpna, vi fick med oss två pinnar även idag. Detta betyder att vi 5 lopp i rad har fått pinne och att vi nu är uppflyttade i klass 2 i både hopp och agility. Känns helt overkligt att det går så bra just nu. Det enda som jag känner att vi måste träna mer på, då vi förlorar mycket tid där, är slalomtekniken. Känns som att jag kommer att kunna få riktigt bra tider om vi bara får rätt på slalomen!!

Annars har det inte hänt mycket i helgen. I fredags färgade jag mitt hår, så jag är ingen blondin längre. Får se om det kommer bilder sen framöver=)

Pajas gör verkligen skäl för sitt namn. Igår när jag var där och Linda skulle få se honom så sparkade han mot mig. Detta är något som inte är acceptabelt, så det kan nog bli en eller annan konflikt med detta. Även det att han bits tror jag att vi kommer få prata om!! Idag var första gången som Pajas fick komma ut. Jag fick "lyfta" honom hela vägen ut nästan och sen sprang som lite i hagen!! Mysigt såg det ut! Vi mockade även iordning boxen ordentligt jag och Annika. Skönt att göra det när som är ute. Imorn konner hovslagaren till Marina. Ska bli spännande och se vad vildingen kommer att göra!!

Nu blir det till att kolla på hockey innan det blir sängen för mig. Ska även försöka tigga till mig lite massage ikväll av mitt <3


ÄNTLIGEN!!!

Inatt fick vi äntligen se våran lilla Pajas för första gången.. Han var ute och stod upp när Annika kom och skulle kolla till Marina. Annika ringde såklart till mig som snabbade mig till stallet. Fick även med mig en nyfiken Rikard!! Vi såg till att Pajas åt, kissade och bajsade innan vi lämnade dom några timmar. Annika var sedan där och tog moderkakan och sen var jag där innan praktiken. Man hade ju helst bara velat mysa hela dagen.

Efter praktiken åkte jag hem och vilade mig lite. Man sov ju inte alltför mycket inatt. Nu ikväll var jag och Aska i Hässleholm på kurs och det gick super!! Aska går bara bättre och bättre. Ska bli skoj med tävlingar hela helgen! Åkte såklart förbi stallet och tittade till den lille och hans mamma. Dom mådde finfint!!

Imorn är det sista dagen på VFUn. Känns skönt men ändå lite tråkigt. När jag slutar åker jag nog direkt till stallet och pysslar lite. Jag och Annika ska dit sen på kvällen också så att Pajas får komma ut och gå lite. Dock bara i stallet första gången. Får se om jag även åker och kollar Rikards match, det beror på vädret.

Nee nu dags att sova lite... SÅÅÅÅ skönt att få sova en hel natt utan att vara på spänn....


Lille Pajas någon timme gammal


Pajas <3

Äter

Mera mat

Tillbaka...

Det har varit lite bloggtorka här hos mig några dagar nu. Kan bero på att det har varit ganska så mycket nu på sistone. Kämpar på med VFUn och det går riktigt bra. Handledaren verkar gilla mig och jag känner att jag utvecklats mycket. Har till och med fått två tider som jag ska vikariera i klassen vilket är skoj. Även om det är roligt så är det ganska så kämpigt. Vet inte om jga tidigare skrivit att klassen är ganska krävande och det tär på krafterna, så jag är riktigt trött när jag kommer hem på eftermiddagen.

Någon fölis har vi inte sett till och nu har vi blivit riktigt oroliga. Därför kom veterinären ut idag och hon sa att hon inte skulle tro att Marina gått över så länge som hon har. Så hon trodde att det skulle komma en fölunge antingen inatt eller imorn natt. Hon trodde i vart fall att där var en bebis där inne. Jag vågar dock inte helt hoppas än. Ska dit kl 4 inatt och kan ju oppas att där är en liten då!

Annars har det inte hänt så mycket. Var ute hos min pappa igår och fick massa god mat! Hinner ju inte träffa han så mycket denna gång han är här. Får bli mer när han kommer till sommaren.

Ikväll blir det bara lugnt och skönt för mig. Rikard är och tränar så det är bara jag och Aska hemma. Har gjort all planering för veckan, så jag kan bara ta det lugnt i kväll! Ska mysa lite extra med Aska som jag inte hunnit så mycket på sistone. I helgen ska vi tävla både lördag och söndag, så då får vi umgår massor=)

Söndagskväll

Jaha, då var även denna helg över. Det är verkligen inte långt kvar till "sommarlovet" nu. Känns nästan lite konstigt eftersom det blir mitt sista lov. idag var det iallafall klubbtävling. Var en konstig bana som skulle vara lätt för alla de nya, mne det var den egentligen inte alls. Man skulle bara skicka hundarna och springa så fort man kunde, men det är lättare sagt än gjort med stora hundar. Passade tyvärr verkligen inte mitt knä, men det höll iallafall! Både jag och Aska hade dock väldigt skoj och det är det om är huvudsaken. kul också att vädret var så himla fint. Det gör ju det hela ännu roligare. Var ute och gick en promenad med Anna, Linda, Maxi och Tilda efter och även det var mycket trevligt!

nu på kvällen har Camilla varit här och hjälpt mig med inbjudningskorten. De blev riktigt bra. Nu är det bara att skriva ut lite och fixa det sista innan de kan skickas. Gjorde panbiff till middag och det var gott. Har även hunnit planera lite och nu är det Humorgalan som gäller!

Ha en bra vecka alla!!

Lördagskväll...

Idag har varit en lugn dag för lilla mig. Är ganska trött efter en veckas VFU!! Igår kväll åkte vi ut till pappa en sväng och fick middag och sedan gick vi en tur till brasan. Var en riktigt stor och fin brasa och det var verkligen inte igår man var och kollade på en sådan!! Kanske när man var 15 och hängde på Ekbacken!!

I morse var jag iallafall i stallet och såklart ingen bebis! Känns som jag bara längtar att Annika faktist ringer inatt, för jag tycker inte denna väntan är kul längre. Jag och Aska var ute på en lång och härlig tur bara vi två mitt på dagen. Aska tog årets första dopp och hon njöt verkligen av det!! Åkte sedan och handlade lite innan det blev vila hemma. Hade även kvällen i stallet, men Alexia följde med så det gick väldigt fort tycker jag!!

Annars har det bara varit en lugn kväll också. Åt Nachos till middag och sedan blev det Körslaget. Jag tyckte nog allt att Picasso skulle vunnit, gillade deras framträdanden. Dock var Moraeus en värdig vinnare med! Nu blir det kanske någon film innan det är dags att nanna kudde. Imorn är det klubbtävling för mig och Aska, så blir till att vara pigg då;P


RSS 2.0