Fölunge inatt?

Idag när jag var i stallet tyckte jag att Marina börjat fylla sitt juver lite. Får se om det kommer en fölunge nu i dagarna eller om hon bara luras med oss. Annika ska iallafall åka förbi inatt, så tar jag imorn natt om det inte sker något inatt!

Annars har dagen som vanligt gått i ett naffs. Först gjorde vi våran fältuppgift så nu är den klar! Skönt att ha det gjort innan VFUn. På eftermiddagen var vi på info gällande AU3 så om två veckor ska vi veta vad vi ska skriva om samt ansöka. Spännande spännande.

Har även hunnit en tur till gymmet. Gott med ett ordentligt pass när man äntligen hade tid!

En annan rolig sak är att jag har sålt min gamla bil idag! Wiie men får nog tacka elin för hon tänkte på lilla mig. Känns båttre att sälja den istället för att skrota eftersom den fortfarande rullar!

Rikard är iväg med några vänner och kollar Champions Leauge så jag och Aska är ensama hemma!! Har faktist fixat med Askas dyna till bilen, så nu snart kommer bilder på det hela färdigt! Det ser riktigt bra ut!!

Ne, nu ska jag kolla klart på Efterlyst och sen får vi se hur länge jag håller mig vaken!

Snart är det påsk! Trevligt!

Tyvärr...

... har Aska börjat löpa så det blir ingen tävling för oss på fredag. Kanske i och för sig är lika bra, så kanske jag hinner plugga lite då istället. Jag och Rikard ska väl också hinna ha lite tid med varandra då=) i och för sig skulle han nog följt med ändå, men nu får vi tid hemma istället!

Idag har vi först varit i skolan. vi fick reda på hur varje grupp skulle "spela upp" en saga och min grupp skall ha en dockteater samt en scenisk gestaltning.

Nu har jag för en stund sedan kommit från Hässleholm där vi haft de sista inträdesproven för vårens kurser. Skönt att ha det avklarat. Tränade även med Aska lite. Det gick sisådär, hon var lite övertänd, men kul hade vi!

Ne dags att varva ner lite innan det blir sängen. Imorn blir det först en fältdag och sedan information angående AU3. Fy vad jag inte längtar tills att skriva C-uppsats alltså!


Heidi

Plugg

Idag har jag varit på en tripp till Tomelilla. Vi skulle ha gruppstudier och jag tänkte vara snäll så att inte alltid Louise och Ingela måste köra. Studierna gick finfint. När vi var klara tog jag en tripp på BoOhlsson, även kallat Beooooan (Louise)! Hittade inte jättemycket, men alltid trevligt att gå där ändå=) På vägen hem åkte jag även till stallet så nu behöver jag inte iväg mer idag.

Rikard har just börjat fortsätta med projekt "bilbur". Igår satte vi in grindarna, men hann inte med mellanväggen. Vi var nämligen i behov av en sticksåg så vi åkte ut till Rikards farmor och farfar som hade en. Där blev vi bjudna på våfflor och vi blev där en bra stund. Därför hann vi inte klart igår, så det får bli idag istället. Får se om jag hinner sy dynan med idag! Annars får det bli en annan dag.

Tänkte nog ta och skriva lite med nu om jag hinner innan han är klar! Till middag idag ska vi göra pannbiff med potatis och sås!! MUMS!


Vankas spelkväll

Idag har varit en för mig lugn dag! Rikard tog Aska i morse så jag låg kvar en stund extra. Vid 11 tiden åkte jag och Alex till stallet och fixade. Hämtade även hö till alex kaniner som jag ska passa nästa vecka. Direkt jag kom hem var det bara att svida om till varma kläder och styra bilen mot Degeberga för att kolla på älsklingen som spelade match. Tur jag klädde mig väl, för det regnade en hel del. Ännu mer tur var att dom vann så det blev värt att ha åkt och tittat. Var även första gången som rikard gjorde mål när jag var och tittade.

När vi kom hem igen så bakade jag Scones som var klara lagom till att Rikard kom hem. Sen vilade vi en stund på soffan. Har även hunnit med att betala räkningar odag, samt kollat tävlingar och anmält lite! Nu blir det snart splekväll här hemma. Mysigt och skönt att ta det lagom lugnt=)

Imorn om det inte regnar så ska vi fixa med Askas bur. Bilder kommer när det är klart!!

Ha en bra lördagskväll!

Bebisar!!!

idag har jag för första gången varit och träffat två av mina tre systerdöttrar som föddes den 2 februari. Det var verkligen jättemysigt att se de små. Rikard var också med så vi höll en var hela tiden. Tyvärr fick vi inte chansen att träffa Norah eftersom hon inte klarar sig riktigt utan hjälp än, men tindra och Felicia fick vi mysa massor med <3
Här kommer lite bilder:

Rikard och Felicia       Jag och Tindra

Tindra              Felicia håller mitt finger

Rikard och Tindra       Jag och Felicia

Vi hade alltså väldigt mysigt och var väl där drygt en timme. Hade kunnat stanna hur länge som helst, men har ju annat att stå i med=) Snart ska jag åka till stallet och sen ska vi äta Nachos till middag. Var hela 2 eller 3 veckor sedan vi hade tacos! Blir såklart att titta på Lets Dance finalen också. Hejja hejja Claudia!!

Ha en bra helg alla!

Heidi

Nu är det snart läggdags...

... men tänkte skriva några rader först. i morse var jag och Aska ute på promenad redan halv 7. Det var verkligen jättehärligt och jag kände mig sååå duktig. Vid halv 9 var jag i skolan och började byta skepnat till "the frog". Själva föreställningen gick fint och det känns skönt att en examination är avklarad. På eftermiddagen hade vi utematte. det var kul men kändes lite överflödigt eftersom allt vi gjorde står i boken.

När jag kom hem stack Rikard iväg och fixade en lampa till bilen (som de inte hade grejer hemma när vi köpte den, så dom betalade det). Jag vilade en stund och när han kom hem igen så spelade vi lite Wii. Sen åt vi middag, soppa och våfflor, innan jag åkte till stallet och Rikard på match. när jag körde hem så körde jag förbi och kollade en stund på matchen. Hann inte se hela för hade fått en trevlig inbjudan till Jessica där det bjöds på våfflor igen. Är ju trots allt bara våffeldag en gång per år.

Nu blir det snart sängen, imorn blir en stoooor dag för mig. Men först måste jag till skolan en sväng och såklart även ut på promenad!

Ha det gott alla!

Heidi

Generalrepetition!

Det har vi haft idag i skolan. Ska bara köra igenom det en snabbis imorn innan barnen kommer! Kändes riktigt bra, enda problemet vara tt Louise inte var där idag, så jag fick spela gitarr själv. Men det gick det med!


Hela gruppen

The frog;)

Nu blir det lite lugnt och lite plugg innan jag åker och fixar alt som jag ska!

Kanske återkommer senare!

Ensam hemma...

... Rikard är iväg och tränar och jag pch Aska kom just hem från stallet. Blir inte att vi hinner ses mycket denna vecka vilket är tråkigt, men som jag sagt tidigare, vi tar igen det i helgen då det blir riktigt myyyyss<3

Idag har vi fortsatt med projektet. Kändes bra även idag, men den tidigare omnämnda personen var inte ett dugg bättre idag, snarare värre. Louise fick ett nådigt utbrott på h*n och det är inte långt ifrån att de flesta av oss får det. Mina kläder blir nog iallafall riktigt bra och det tror jag även att hela projektet gör. Är riktigt soligt, särskillt som det kommer barn som vi gör projektet med.

När jag kom hem från skolan var jag sjukt trött så det belv en powernap i 20 minuter innan jag stack till gymmet. Kände mig diktig som gick dit trots lite omotivation. På hemvägen mötte jag Rikard och Aska som var ute på promenad. Jag tror Rikard känner att han varit för lite med Aska nu när han haft VFU och att han saknat henne lite! Tror hon känner lika faktist, för hon blir så glad när hon ser han!!

Vi åt iallafall middag tillsammans idag innan jag och Aska åkte till stallet och nu är som sagt Rikard och tränar. Jag tänkte kolla på Mästarnas mästare nu och kankse plugga lite med!

Ha det bra alla!!

Äntligen hemma!

Idag har varit en väldigt intensiv dag för mig. Först morgonpromenad (som blev med bara Aska idag) och sedan direkt till skolan. Gick bra med vårat arbete med barnkulturprogrammet, men där finns en person man blir som galen på. Inga namn!! Ni som vet, ni vet. Känns ändå bra förutom den icke nämnda personen. Jag ska iallafall vara groda på tordag. Har inte hunnit göra så mycket med min kostym än, men det blir morgondagens projekt.

Direkt när jag kom hem blev det till att skriva ut lite papper och sedan masa sig iväg till stallet. Blev verkligen en riktig snabbis idag, så imorn får jag lägga mer tid där. När jag var klar i stallet styrde jag bilen mot Hässleholm. Först hämtade jag upp våra grindar (som vi nog fixar med i helgen) och sedan mötte jag anna på klubben. Oj vad glada syskonen blev att se varandra, roligt och se. Vi tränade en lätt kombination mest för att komma igång och det bästa av allt, Vi kunde vara UTE!!! Gillar inte att träna i hangaren och särskilt inte efter skadan på Askas tass. Aska gick SUPER och det kändes riktigt roligt igen!! När vi tränat klart hade vi möte angående vårens kurser och nu kom jag hem för en halvtimme sedan. Min fina sambo hade fixat mat som bara var att värma och nu diskar han. Han är allt den bästa som finns.

En bild på Aska och Maxi från i höstas!

Känns som det blir en tidig nanna kudden för mig idag. Imorn blir det ganska fullt upp igen med promenad, skola, gym och stall. Sen på onsdagen blir det till Hässleholm igen och inträdesprov. Känns som det blir en lika intensiv dag då som idag!

Tråkiga med denna vecka är att jag och rikard knappt hinner ses, men det får vi ta igen i helgen med massa myyyss!! Längtar redan!

Ha det gott alla!

Heidi

Mätt..

Medan jag åkte till stallet så lagade Rikard en jättegod Chili con Carne. Han har vekligen blivit en lite stjärna i köket. Jag har varit duktig ikväll och bakat bröd. Det är i ugnen än, men allt annat är klart. Idag blev det mitta favvobröd, men nästa gång blir det allt något från mina nya böcker. Det får bli nya bröd varje gång!!

Imorn blir det bara jag och Aska på morgonpromenaden för Camilla kunde inte följa med. Men vi ska allt pallra oss ut själva en timme. Ska nog ta mina stavar och gå med imorn! Får se när jag får tid att lägga upp bilder från helgen, men det blir iallafall inte ikväll!

Ha det gott alla!

Heidi

Trevligt!

Gårdagkvällen blev en mycket lyckad tillställning. Vi blev 12 personer och hade trevligt tillsammans. Rikard hade anordnat en mycket trevlig tävling som mitt lag såklart vann! Jag fick ett spel till mitt Wii, så nu ska här spelas. Fick även Japp och kakor!! Vi blen en skara på 5 personer som åkte vidare in mot stan. Vi hade tänkt gå till Banken, men den kön var inte liten, så det fick bli Grand istället. Vi hade kul och avslutade kvällen med en cider på Harrys. Vill passa på att tacka alla för ett trevligt kalas!!

Idag blev det såklart lite sovmorgon och sedan gick jag och Rikard och städade lokalen. Skönt att göra det på en gång. Nu är Rikard iväg på en mässa med fotbollen och jag har just skrivit klart mitt arbete och skickat in det. Så nu har jag ledig tid fram till imorn och ska passa på att spela lite Wii innan det blir stall. Vi ska debutera på Chili con Carne ikväll, alltså att göra, och sedan blir det lite söndagsmys<3

Ha en bra söndag alla!

Heidi

Gårdagskvällen...

... blev verkligen supermysig. Rikard lagade ju middag till mig och det blev riktigt mumsigt! Till förrätt blev det potatis- och purjolökssoppa, till varmrätt peppatbiff med klyftpotatis och en väldigt god egengjord sås och till dessert blev det "hallonglass" gjord på kesella! Det var alltså riktigt gott och jag är imponerad över det han gjorde! Vi kollade på Let´s dance och jag är gjad att min favorit Claudia gick vidare! Nu blir det till att hejja på henne en massa nästa vecka! Efter Let´s Dance så invigde vi mitt nya Wii. Provade med sport och det är riktigt roligt!

I morse var jag sjukt trött, men fick frukost på sängen av den bästa, så då blev man lite piggare! Rikard är iväg och spelar match nu och jag har spelat wii Resort som var ännu roligare än vanliga sport. Fanns många fler grenar att välja på, men jag har inte hunnit spela alla ännu!

Nu vankas det snart promenad med Camilla och linda och sedan ska jag nog pallra mig iväg till gymmet en sväng. Måste även iväg och handla lite till kvällen, men jag har ju hela dagen på mig, eftersom Alexia är så snäll och tar Marina!

Här kommer lite bilder från gårdagen
förrätten (som fick lite konstig färg på bilden)    Varmrätten

Desserten

Värden kvällen till ära           Spelar=)

Hoppas ni alla har en trevlig helg nu!

Heidi

Tre rätters=)

Det är vad jag sitter och väntar på nu! Rikard förlorade ett tips som vi gjorde och vinsten var att den andre skulle laga en trerätters middag till den andre. Så nu sitter jag här spänd på att få se vad som serveras, men jag kan iallafall säga att det luktar mycket gott här hemma! Återkommer med bilder på vad det blir!

idag har jag och mamma iallafall varit på stan en sväng. Jag hade som mål att hitta en klänning tills imorn och det gjorde jag. Bild får komma efter imorn! Köpte även lite annat smått och gott, men inget större! Vi hade iallafall väldigt trevligt och vid lunch kom Rikard från praktiken och mamma bjöd oss på mat. Tack mamma!! Jag åt en mycket god scnitzel! Har även hunnit med att fläta Elins häst, samt varit hos Marina. Alexia skickade ett snällt meddelande och undrade om hon kunde ta Marina imorn, så jag är hästledig! Tack Alex!!

Imorn kcäll vankas det alltså lite födelsedagsfest med vännerna!! Ska bli riktigt kul att samla ihop alla igen!! Fårse om vi även slår till med utgång, det får förfesten avgöra!

Ha en trevlig kväll alla!!!

Heidi

Snabblogg

Idag hinns bara ett snabbt inlägg med. Mamma kom just hit, så vi ska vara lite sociala. Idag har jag iallafall varit i skolan och haft drama. Det var riktigt roligt och vi fick även information om nästa veckas projekt. Det kommer nog bli riktigt skoj!!

Kom hem från stallet för en stund sedan. Nu har leran kommit vilket betyder att det återigen blir att borsta lera VARJE dag. För er som inte vet så rullar hon sig varenda dag på bägge sidor. Efetrsom jag hade kvällsfodring och Rikard inte tränade pga förkylning så följde han med till stallet och hjälpte mig. Går så mycket lättare och snabbare när man är två.

Nej nu blir det till att vara lite social! Ha det gott alla!!

Sjukhuset

Nu är jag hemma från sjukhuset igen. Där är inga skador på skelettet för som har röntgat och så. Det enda dom akn säga är att där finns skador på mjukdelarna samt att ledband/korsband kan vara aningen uttänjda. När dom kände och klämde på knät (som förövrigt gjorde sjukt ont) fann dom att där är en viss instabilitet. Skönt att inget var av, vad värre är så får jag nog leva med detta ett tag och knät kan komma att vika sig igen. Nu ska jag iallafall börja hos sjukgymnast, som jag fick remiss till, för att träna upp stabilitet och muskler i knät. Tröttsamt.

Nu ska jag deppa ett tag till innan jag och Alex ska åka till stallet och mysa med Marina. Rikard kommer att vara iväg till halv 9-9 så jag och Aska blir ensamma ikväll.

Aaaaj:(

I morse när jag och Camilla var ute och gick långprommenad så knäckte jag till mit knä igen. Ramlade handfallen ner i leran då knät bara vek sig. Så nu blir det till att först pina sig till skolan för att sedan åka direkt till akuten. Något är nämligen inte som det ska:( Ush, jag är lite deppig. Ska ju just sätta igång med att träna och tävla med Aska, men nu får vi väl se hur det går med det.

Hoppas nu att litteraturseminariet går bra och att jag slipper vänta så länge på sjukhuset.

Ha en bra dag alla.

Kalaset...

...är nu slut och jag sitter och väntar på min Rikard. Vi hade supertrevligt och trots att Rikard åkte och tränade vid halv 8 stannade hans familj ända fram till halv 9-9. Jag tycker det är trevligt att umgås med dom och nu fick ju även mamma träffa hela hans familj. Jag tror mamma också tyckte att det var trevligt att träffa dom.

Lägger upp en bild på presenterna jag fick:

En kudde, 4 kokböcker, varav 3 med nästan bara bröd, pysselsaker

samt ett underlägg till datorn (dålig bild).

Vilka fina presenter va?!!

Nej, nu ska jag nog snart bädda ner mig. Hoppas på att Rikard tar sista rundan med Aska, men det brukar han ju nästan jämt göra. och eftersom det är min födelsedag idag så är jag värd att slippa!! Ska väl försöka kolla igenom ca 10 sidor som vi ska diskutera efter skolan imorn. Annars blir det till att kolla igenom sammanfatntingarna en sväng innan jag nannar den nya kudden!!

Ha det gott!

Födelsedag!!

i morse blev jag väckt av min fina sambo som kom med frukost på sängen och sjöng en trudelutt! Mysigt! Fickvärldens bästa present av han med nämligen detta!!!!

Jag blev verkligen superglad!! Hade inte alls väntat mig en så dyr present!

I morse gick jag och Camilla en morgonpromenad med hundarns, som dock inte fick leka med tanke på Askas tass, men det var trevligt ändå. Nu har jag skrivit klar alla mina anteckningar (8 sidor!!!!!) så nu blir det till att baka och fixa lite inför kvällen!

Ha det gott alla!!

Bild lånad från elgiganten.se

Spänning...

... är allt lite spänd inmör morgondagen som är "min" dag. Jag gillar ju inte riktigt att fylla år, tycker det är jobbigt med presenter och så, men ser fram emot imorgon mer än jag brukar. Det är nog för att det blir lite familjemys och så. Tror även att mamma ser fram emot att få träffa Rikards pappa för första gången. Dom enda som kommer saknas är bebisarna.

Har pluggat lite till idag och sen var jag, Rikard och Johan på gymmet. Det var riktigt segt idag, men jag tog mig igenom det hela. Rikard och Johan skulle in till stan sen, så de körde mig till stallet. Nu får man ju verkligen samsas om bilen, jag kan ju inte ha den jämt. Tog med stallkläderna till stallet också, så jag slipper åka i nya pärlan med dom. Då byter jag bara om när jag kommer dit, inga direkta problem. Mös riktigt med Marina idag och hon gillar det verkligen. Tyvärr var det ingen bebbe som sparkade idag.

Nu har vi just kollat på Håkans bar och vet inte riktigt vad vi ska titta på nu. Ska nog tigga till mig en födelsedags massage med, sen blir det nog en ganska tidig kväll för oss.

Heidi

Skola

Har just kommit hem från skolan där jag suttit och läst sedan halv 9. Nu är allt färdigläst till på onsdag, så nu är det bara att renskriva anteckningarna kvar. Tänkte ta tag i det i eftermiddag. Först ska jag ha lite lunchpaus. Får se hur det är med Marina sen ikväll. Igår tyckte jag mig tro att det snart är påväg att komma ut en liten bebbe, men vi får väl se. Imorn kommer iallafall veterinären och ger henne stelkrampvaccin, så slipper man oroa sig för det! Annars ska jag väl se om jag hinner baka lite ikväll med. Har ju kalas imorn, så då får man se till att ha nybakat hemma=)

Mamma har "flyttat" idag med. Nu är hon på sjukhuset och stöttar Annika, men jag får se som båda imorn på kalaset ju!! Längtar så att få se mina syskonbarn med. Hoppas det inte dröjer alltför länge till dess!


Nya bilen

Igår eftermiddag kom mamma med vår nya bil. Den var verkligen  SUPERFIN och vi är så himlans nöjda! Var såklart ute och provkörde pärlan en sväng. När vi kom hem igen var det dags att sätta igång med middag. Det blev potatisgratäng med ost- och skinkfylld schnitzel samt vitlöksbröd. Rikard skulle iväg på partaj, så jag och mamma  hade en myskväll. Vi drack något glas vin och smarrade lite godis samtidigt som vi kollade på melodifestivalen. Jag hejjade ju på Eric Saade så är inte helt nöjd med utgången.

Idag har vi inte gjort jättemycket. Var först i båda stallen och sedan tvättade jag och mamma annikas bil. Den blev superfin, så nu lämnar jag tillbaka den i gott skick. Mamma och jag bytte sedan bil och åkte direkt till Hässleholm. Jag skulle bara fixa fika till en kurs som vi anordnat och jag fick chansen att köra lite Ford. Tankade även när vi var där, full tank med Etanol!! Härligt och vara lite miljövän. Rikard var hemma under tiden och tvättade! Han är helt enkelt den bästa man kan tänka sig<3

Nu har vi just ätit middag och Rikard har åkt iväg och kollat på Dennis som spelar match. Han kommer väl hem sen lagom till 9 filmen börjar, jag tror det blir Wallander för oss. Under tiden han är borta ska väl jag och mamma kolla lite resor och så! När hon bara babblat klart i sin bästa vän, telefonen!!!

Ha en bra kväll alla!

Heidi

Lördagsmorgon

Vaknade kl 7 även denna lediga dag. Beror väl på att man går upp samma tid alla andra dagar, men det är faktist lite surt när man har ledigt och helg. Idag ska jag först till Marina och sedan till Trusiana (elins häst som jag passar över helgen). Tänkte att Aska skulle få förlja med till mitt stall iaf, hon får ha sin sko på sig. Sen kan hon ju ligga i bilen när jag är hos Trussi. Ska även försöka tvätta ovh städa annikas bill som jag ju ska lämna tillbaka imorgon. För idag kommer mamma med VÅR NYA BIL!!! Fyy vad jag längtar! Jag tror även att det blir en tripp till Godishuset på vägen hem. Mamma och jag måste ju ha något att gotta oss med ikväll. Rikard ska ut och göra stan osäker, så det blir mys för mig och mamma<3

Heidi

Fredagsmys<3

Nu är det fredagskväll igen och veckorna bara susar förbi. Jag känner att jag inte varit jätteeffektiv med pluggandet, men nu är det bara ca 100 sidor kvar i en bok och sedan kolla igenom anteckningarna till onsdagens litteraturseminarium. Min plan var ju att ha läst allt till idag, men jag har ju iallafall kommit en bra bit. Förhoppningsvis behöver jag ändå inte plugga på tisdag när det är kalas, jag får plugga hela måndagen istället. Det är ju inte heller så att man ska kunna allt, utan vi ska ju diskutera.

Idag har vi iallafall varit ganska duktiga jag och Rikard. Vi var först på Biltema och köpte skyddsklädsel till bilen. Det är framförallt när man åker med stallkläder så att inte hela bilen luktar stall. Sen var vi på Jysk och hittade där perfekt skumgummi som jag ska ha till Askas bädd. Vi köpte dock inget eftersom vi inte vet hur mycket vi ska ha, men nu vet vi iallafall var det finns. Var även på en djuraffär och köpte en "sko" till Aska som hon ska få ha nu tills sprickan är läkt. Såklart fick hon även ett grisöra. något måste man ju ha att gotta sig med på fredagskvällen. Vi var öäven och storhandlade så nu är det gjort för ett tag. När vi närmade oss hem så började det komma vitt från himlen... Hallå jag trodde verkligen att det var slut med detta. Rikard har varit snäll och städat medans jag har varit i stallet, så nu väntar fredagsmys för oss. Vi ska göra hemlagad pizza till middag och eftersom jag inte får äta godis idag (spar mig till tisdagens kalas) så blir det även lite ost och kex. Kollar väl på Let´s Dance och sen får vi se hur länge man orkar vara vaken!

Ha det bra alla!

Update: det blev inga kex och ost! Vi blev så mätta av pizzan! Men gott var det!!

Heidi

Sovmorgon...

... det hade jag idag. Gick upp 5 i 7 istället för 10 i som jag brukar. Hehe! Nu har vi varit ute på promenad och jag ska snart till bibblan och läsa igen. Först måste jag dock försöka lägga bandage på Askas lilla tass, som tyvärr blivit värre idag! Hoppas att den snart blir bra så att vi kan komma igång och träna igen!!

Ha en bra fredag alla!

Tyger

Nu har jag och Annika varit på tygaffären. Sist jag var där kom jag just innan stängningen, så hann inte gå runt så mycket då. Men idag gick vi länge och kollade på alla fina tyger. jag köpte ett fleecetyg som jag på något vis ska sy dynor till Aska till bilen. Detta blev det:

Köpte även lite olika stuvbitar:


När jag kom hem igen blev det en snabb powernap för att samla energi till gym och stall. Gymmet gick bra men det var riktigt jobbigt!Kändes iallafall bra att jag gick dit, hade inte mycket motivation innan. Åkte direkt till stallet där jag pysslade och fixade! Marina fick massor av ny halm och hon blev borstad länge. Under tiden som jag stod och borstade så sparkade bebben som en annan galning inne i magen. Verkar vara en riktigt vild liten buse där inne. Jag längtar verkligen till han/hon kommer ut!

När jag kom hem hade jag och Rikard våran debut på att tillaga risotto. Det blev himlans gott och jag är fantist lite förvånad att vi lyckades så bra. Till risotton åt vi kycklling och tomatsås:P Rikard är påväg på träning igen, så jag har ensamtid hemma. Kollar till och från på sveriges värsta bilförare samtidigt som jag sitter och datanördar lite!

Heidi

Hemma en sväng..

Har varit på skolan och läst även idag. Känner att jag ligger riktigt bra till. nu har jag bara en boke på ca 120 sidor kvar att läsa pluss ett häfte. Så jag hoppas göra klart det under morgondagen så att jag kan sammanfatta och repetera på måndag och tisdag. Annars är ju tisdagen en ganska fullspäckad dag eftersom jag ska ha kalas, så det gör ju inget om jag blir klar på måndagen.

Nu är jag hemma en snabbis med ska snart åka och hämta min syster på sjukhuset. Vi ska nämligen åka ut till en tygaffär här utanför stan. Där finns hur mycket som hels att välja bland, så jag kan tänka mig att det blir en del för både mig och Annika. hon ska köpa tyg så hon kan sy fina saker till trillingarna!!

Får se om det blir mer plugg idag, men det ska iallafall bli ett besök på gymmet och ett i stallet innan kvällen kommer.

Ha det bra sålänge;P

Heidi

Inspiration...

...det är det minsta man kan säga att dagens besök på förskolan gav. Förskolan drevs av ett föräldrakooperativ och det verkade himla bra där. Lokalerna var bra och dom hade arbetat så mycket med att göra det mysigt. På väggarna vär där överallt "tapetserade" väggar med barnens målningar och där var fin dokumentation överallt. Vi fick även se dokumentation av deras olika temaarbeten och snacka om att det gav en inspiration. Bara att se till exempel en av barnens toalett som var smyckad i gild och en annan som var smyckad i silver!

När jag kom hem satte jag mig äntligen och fixade ed kursanmälningarna till agilityn. Tror jag svarat alla som ska ha svar osv. Är ganska mycket jobb med detdär, mycket mer än man tror. under tiden jag satt och skrev mail så lagade Rikard "bakad spagetti carbonara". Riktigt gott var det. Rikard blir bara bättre och bättre i köket. Snart är det nog han som lagar all mat här hemma;)

Nej nu blir det att ta hand om min trötte sambo och sedan blir det nog att nanna kudden tidigt!!

Heidi

Fortsatt flitig...

Igår kväll när Rikard var på träningen och jag insåg att det inte var något alls att kolla på TV satte jag mig och pluggade lite. Skrev till min portfolio och fick ihop en hel del redan. Kände mig så himla duktig alltså, inte vanligt när det gäller mig att börja plugga kl 9 på kvällen.

I morse var jag ute med Camilla och gick en timme. Hemma igen ringde jag mitt jobb och frågade hur det blir i sommar. Minst 7 veckor kommer jag få jobba!!! Skönt att veta tycker jag. Ser fortfarande ut som att jag kommer vara ledig hela juni vilket e trevligt. Får se om jag och mamma tar våran semester i samband med det. Vi har nämligen bestämt att vi ska åka någonstans i samband med min examen, men eftersom jag förhoppningsvis får jobb direkt kan det vara svårt att vara ledig då så det kanske är bättre att ta det nu istället. Jaja vi får se hur det blir.

Ringde även om grindarna till bilen och nu är de beställda. Verkar himla bra tycker jag. Gick till biblioteket och läste på förmiddagen och jag fick faktist en hel del gjort. Direkt jag kom hem åkte jag till stallet och sen har jag tagit det lugnt ett tag. Ska nämligen iväg på ett studiebesök mellan 16 och 18 idag, så kände att jag inte orkar läsa hela dagen plus det. Hoppas nu att besöket är bra och givande.

Verkar tyvärr som det blir svårt att få biljett till Stockholm, så mamma får nog köra ner själv. Men på lördag får vi iallafall vår efterlängtade bil. Bilder kommer!

I detta lite trista väder bjuder jag på en fin bild från Australien, undra på att man längtar tillbaka ibland;)


Heidi

Zzzzz...

...så kan man nog förklara föreläsningen tidigare. Jag trodde den skulle ge mer praktiska exempel men det var det inte mycket av. Kändes mer förvirrat faktiskt. Jag försökte att vara positiv, men det var faktiskt ganska segt. Vet inte vad andra tyckte men det är mina tankar!

Var en sväng i stallet och nu har vi just ätit middag. Rikard ska snart iväg och träna så jag och Aska ska ha en myskväll hemma. Känner mig ganska seg, så vi får se hur länge jag orkar vara vaken. Kl  7bimorn bitti är det ju dags för promenad och sen är det plugg, så kan inte vara alltför trött.

Hoppas jag kan få tag på en biljett till Stockholm till helgen eftersom jag och mamma ska gra ner min och rikards nya bil. I värsta fall får mamma köra ner själv. Ska bli jättekul med ny och fin bil. Ska ringa imorn och beställa grindar till Aska.

Ha en bra kväll alla glada. Bjuder på en bild på lilla Aska när hon tycker att man ska ägna henne tid ;)




Heidi

Flitig...

...tycker jag att jag kan räkna mig till nu. Först i morse skrev Camilla meddelande att hon inte mådde bra och inte skulle med ut och gå. trots detta masade jag mig ut och gick i ca en timme (är ju inte så kul att gå själv lixom). väl hemma igen skickade louise att hon var sjuk och inte kom till skolan idag. Hoppas hon blir piggare till imorn då jag tror det blir en spännande eftemiddag. Ingela och jag träffades ändå som vi bestämt, men vi insåg att det skulle bli svårt att genomföra grupparbetet, så vi har skjutit fram det lite nu. Eftersom jag redan var i skolan tänkte jag att det var bäst att stanna där för att få något gjort så jag satt där och läste. Här hemma hittar jag alltid massa annat att göra, eftersom läsa kankse inte är det roligaste som finns att göra. Känner alltså att detta var ganska bra gjort utav mig.

Nu är jag bara hemma på en kort lunch och sedan väntar mördarföreläsningen på 3 timmar. Hoppas verkligen att det är intressant.

Här kommer bilder på mina sagopåsar föresten!Den med elefanter

Med djur och lite av innehållet!

Nej nu blir det till att sätta fart. Återkommer säkert senare, förhoppningsvis med positiva känslor av föreläsningen!

Heidi

Hungrig

Just nu är jag sjukt hungrig. Min underbara sambo satte just in Lasagne i ugnen så snart blir det mat. Första gången han provar att göra det, men jag tror det kommer bli supergott! När jag kom hem från skolan tidigare var jag duktig och gick först en tur med Aska innan jag plockade lite här hemma. När jag just skulle byta om för gymmet kom Rikard hem, så jag fick sällskap av han och Johan. Alltid roligare när man är fler. tänkte när vi kom hem att det var lika bra att åka till stallet så det är gjort och under tiden var Rikard kock;)

Efetr maten ska jag nog ta mig ett bad innan det blir familjen Annorlunda och säkert något mer.

Trevlig kväll!

Heidi

Lunchrast

Är hemma nu en snabbis på lunchen efetrsom Rikard har praktik och Aska behöver ut. Annars brukar vi oftast gå olika dagar, så slipper man stressa hem. Men det funkar dethär med. Har haft musikpass på förmiddagen och det var superkul. Arbetade med våra sagopåsar. nu blir det strax tillbaka till skolan där det är föreläsning om lek. Det kan bli intressant. Direkt efter skolan tänkte jag masa mig till gymmet, återkommer hur det gick med det!

Heidi

Söndagskväll

Nu är min nya blogg äntligen igång. Jessica har fixat bloggdesignen och jag är så himlans nöjd! Stor stjärna till jessica som hjälpte mig. Idag har varit en ganska fullspäckad dag. Först satt vi och fixade till denna snygga sida. Hann även med lite plugg under tiden. Sen bar det av först en snabbis till stallet och sen åkte jag, Aska och Trassel till Hässleholm och tränade lite agility. Båda hundarna var duktiga och vi hade skoj. Efetr träningen gick vi en lång och mysig prommenad innan jag var med på möte. Stannade bara en stund.

när vi kom hem igen gjorde min underbare sambo mat till mig och jag sammt mig vid datorn och skickade lite mail. Nyätna sitter vi nu här och kollar på blåsningen och med vars en dator. Blir nog en film sen med lite mys innan vi somnar!

Hoppas ni alla får en bra start på veckan!

Heidi

RSS 2.0