Hemma igen...

... efter en riktig toppenhelg. Vi körde ju upp i fredags efter att jag varit i stallet och Rikard skrivit klart sin tenta. Johan åkte med oss till Jönköping med! Resan upp gick finfint. Dock snöade det lite efter Norrköping och då är det drygt att köra när det samtidigt är mörkt ute, men vi kom iallafall fram hela! Väl hos mamma bjöds vi på Tacos och kollade sedan på Idol. Blev riktigt glad när Linnea åkte ut, nu är det tre bra kvar!! Hoppas på Minnah och såklart Jay i finalen!!

På lördagen var vi först hemma hos mamma och mös lite. Åt sedan lunch hemma och sedan gick vi en promenad in till stan. Kollade runt lite och jag köpte nya vantar och mössa äntligen!! Köpte ett par fingervantar att ia i de andra vantarna och det verkar bli riktigt varmt faktist! Var ju svinkallt där uppe så det gällde att man klädde på sig! På lördagskvällen var vi bjudna till min "bonusbror" och hanns familj. Hade verkligen supertrevligt där och vi blev kvar ända till 2 på natten. Rikard körde så jag fick dricka vin och det blev en massa kan jag lova er!! Detta var även något som speglades när jag vaknade på söndagen. Hade en lätt huvudvärk och kände mig ganska sliten. Men det var ju såklart bara att gilla läget och gå upp för att göra sig iordning för att sedan åka visare mot stora staden. åkte först till skansen och gick på julmarknad. Mycket trevligt men som sagt, det var KALLT! Gick även in och tittade i Akvariet innan vi åkte vidare. Nästa destination blev Globen City där vi strosade omkring lite innan vi åt lunch på en grekisk restaurang. Riktigt god mat var det. Efter maten så gick vi in i  Globen och ut på Anexet på mässan. Shoppade såklart lite, mne inget direkt onödigt! Sedan var det Show hela kvällen och vi hade trevligt! åkte sedan tillbaka till mamma där vi sov inatt innan vi åkte hemåt igen. Gick bra att köra hem, Rikard görde hela vägen:) snäll sambo man har!!

Direkt när vi kom hem så hämtade vi såklart Aska som varit hos Camilla i helgen. Sedan bar det direkt av till stallet där det blev ridning på en pigg men väldigt snäll häst. Hon imponerar bara på mig mer och mer för varje dag som går! Känns så himla skoj att rida igen, har verkligen saknat det alltså.

Näe, nu ska jag nanna min kudde. Rikard är dock säkert uppe ett tag till och kollar klart på fotbollen, men det pallar jag inte. Imorn blir det ett ryck med uppsatsen och sedan ska jag på anställningsintervju på eftermiddagen!!!

Dagens bild, Turkiet 2009


<3

Snöig ridtur...

... i dubbel bemärkelse blev det idag! Idag fick vi som sagt äntligen rida ut igen pch det var supermysigt i snön. Hästarna var verkligen superglada och pigga som bara den. Vi travade en del och bägge hästarna låg på som bara den. När vi sedan kom in på den sista ängen och travade där så gick jag först en bit. Tippy gör då först världens luftsprång och direkt efter så bockade hon vilket gjorde att jag tappade balansen helt. Hängde på halsen en bit men sedan valde jag att släppa taget och falla ner i snön. Det var riktigt mjukt och jag slog mig inte alls. Roligt var det iallafall! Janina fick sig ett gott skratt åt mig och min häst!!

Idag satte vi igång med resultatdelen i vår uppsats. Vi hade ju inte riktigt koll på den men vi började ändå. Handledaren är ju inte den snabbaste på att svara oss tyvärr så då får man lösa det själv. Såg nu att hon svarat och hon gjorde det LITE klarare, men inte klart om man säger så. Men nu bryr jag mig inte om det för nu har vi SEMESTER från uppsatsen i några dagar. Vi får köra på sen när vi varit lediga!!

Imorn blir det en tidig tur till stallet. Jag tänkte longera Tippy så att hon blir av med lite energi. Sen blir det ju tyvärr att hon får vila två dagar igen när jag är iväg. Sen är det slut på flerdagsvilan, för jag vill inte gärna trilla av igen!! Hehe skämt och sido. Sen när jag är klar i stallet så blir det en promenad med Camilla. Känns som vännerna kommer i andra hand nu när man skriver uppsats och har fullt upp. Men det är ju inte så långt kvar, sedan blir det ädring på det kan jag lova. Tur bara att man harde bästa vännerna som förhoppningsvis förstår ens situation.

Näe dags och knoppa nu! Hoppas ni alla får en bra helg. Vet inte om det blir några inlägg nu i helgen, men på måndag kommer nog iallafall skrivas om helgen!

Ha det bra alla glada!

Dagens bild är från sist vi var i Stockholm på Isabella och Mats bröllop


Vädret....

... lyssnade ju faktiskt på mig, för igår när jag vaknade låg det snö på backen. Mysigt värre!! Igår transkriberade vi alla våra intervjuer och sedan började vi tänka kring resultat och analys. Dock har vi inte riktigt kläm på hur det ska se ut och handledaren tycks inte svra på mail så vi får göra så gott vi kan. På kvällen igår så var jag i stallet och pysslade. Skrittade sedan på ridbanan och det var nog välbehövligt för min lilla tös var pigg och busig! Höll till och med på att ramla i backen men snäll som hon är så stannade hon när jag tappat balansen och båda stigbyglarna. Duktig häst.

nu sitter jag och väntar på louise som blir lite sen med bussen. Sen ska vi sätta igång med resultat och analys. Hoppas vi kommer igång bra. Vi ska nämligen bara sitta till lunch för sedan har vi fyra dagars ledigt! Louise åker till Göteborg idag och jag åker ju till Stockholm imorgon. Så till nästa vecka har vi säkert massa ny energi!! Ska till stallet sen i eftermiddag och då ska jag och Janina äntligen ut och rida igen! Blir till att åka inom Stablestore på vägen till stallet och köpa broddar.

Näe, nu ska vi sätta igång här! Hoppas ni alla får en bra dag!!


En sommarbild på lilla Aska<3

Regnet...

... får mer än gärna snart upphöra. Ush, jag vill egentligen inte klaga, men nu tycker jag att det får räcka faktist. Inget kul att rida i detta väder heller. Idag när Tippy kom in från hagen verkade hon allt frysa liite, så det blev ett tjockare täcke. Hoppas nu bara att hon inte blir för varm i det, men det tror jag inte. Hon har fått vila nu i två dagar eftersom det inte varit så kul väder. Tror dock inte det skadar med lite vila, hon är ju trots allt inte så gammal. Imorn hoppas jag iallafall att det inte regnar så vi kan göra något litet. Tamara har tappat en sko också, så hon kan inte heller ridas nu. Hovslagaren kommer dock på torsdag och då SKA det vara fint väder så vi kan rida!! Håller iallafall tummarna för det.

Idag har jag varit i Tomelilla hos Louise. Vi gjorde våra sista tre intervjuer och sen var vi på Bo Ohlsson en sväng. Blev som vanligt lute smått och gott. Åt sedan lunch hos Louise innan vi fikade och fixade med datorprogram till transkriberingen. Så nu har vi ett tufft jobb framför oss. Louise har gjort två idag och jag ska göra några imorn. Tanken var att göra dte nu ikväll, men var tvungen att vika tvätt och så här hemma, så tar det imorn istället. Rikard har varit duktig och tvättat här hemma idag samtidigt som han pluggat. Han har ju tenta på fredag och direkt när han är klar så styr vi bilen mot Estocolmo!! Ska bli så himlans gott alltså! Johan ska åka med oss upp till Jönköping och sedan åker han tåget till Skövde. Eftersom han ska åka med oss så var han snäll och bjöd oss på mat nu ikväll! Väldigt trevligt och snäll gest! Det blev Pizza för oss alla tre. Mums mums, även fast det är tisdag!!

Näej nu ska jag kolla på "Veckans brott" innan det blir kvällsrunda och sedan sängen! Biblioteket kl 8.00 imorn igen!!


Dagens bild är på Coolingan Aska<3

Söndag...

... vilket betuder sista lediga dagen innan vi sätter igång med uppsatsen igen. Jag ska dock ägna dagen till att läsa lite kring intervjuer och analys. Annars har helgen varit lugn. I fredags intervjuade vi tre förskollärare. Skönt att vara igång med det nu! SKa ner till Tomelilla och göra sista intervjuerna på tisdag. På eftermiddagen skulle jag och Janina ut och rida. Dock var det snöstorm så vi fick hoppa över det. Hästarna ville bara in och äta. Tippy var iallafall inte blöt trots att det regnat/snöat hela dagen. Skönt att veta att hon är torr. På kvällen var Johan här och vi kollade Idol och spelade Mario Cart såklart!!

Igår var vi i stallet tidigt och vi red iväg innan hästarna gick ut. Riktig härlig ridtur blev det. Vi galopperade lite ute och sedan på banan. Tippy var pigg och bockade lite, men inget farligt alls, mest bara glädjesprång! När vi var på banan gick hon jättefint och galoppen blir bara bättre och bättre! Både skritten och traven är riktigt bra! Fick hjälp med stallsysslorna av Rikard, som var i Huaröd medans vi red. Sen blev det bara hem och duscha och sedan åkte vi på julmässa. Var inte jättemycket där, men alltid trevligt att gå och titta. På eftermiddagen var Johan här och skulle plugga med Rikard. Jag pluggade bara en liten stund innan Johanna, Irene och Morrgan kom hit. Vi gick ut på en promenad tillsammans. Aska var allt lite tjurig mot Morrgan, han fick knappt titta på henne. Hehe hon vet hur hon vill ha det! På kvällen blev det god man och såklart "Så mycket bättre". Kollade även på Armageddon efter.

idag blir det som sagt plugg, men jag tänkte även ta och tvätta av fönstren lite. Vi är ju inte hemma nästa helg, så måste förbereda inför adventspyntningen!

Hoppas ni alla mår bra och har haft en bra helg!

Dagens bilder är från förra året:

En adventspresent till Rikard (Ska ha anventspresenter även detta år=))

Förra årets adventsljusstake:) Vet inte riktigt vad det blir i år!

Upprepning...

Idag gick uppsatsarbetet framåt igen! Känns som vi har mycket kvar, men vi SKA klara det. Imorn ska vi iväg på några intervjuer så blir inget nytt skrivet då. Hoppas nu bara att vi får de svar som vi vill och att allt passar samman sen. Vi satt bara till halv 2 idag, sen tog vi lite ledigt. Fast jag var faktiskt duktig och tillsammans med Rikards och Johans hjälp fixafe jag iordning vår innehållsförteckning. Nu är det sådär automatiskt som är det snyggaste!!

Var i stallet lite senare idag för fastnade här hemma med Mario Cart. Blev ingen ridning eftersom ridkompisen inte riktigt hade tid idag och jag vill inte rida ut själv på Tippy riktigt än. Hon är ju trots allt inte så gammal. Istället tog jag och mina tjejer (Aska och Tippy) en mysig promenad. Vi var ute i ca 40 minuter och alla verkade nöjda efteråt!! Känns så himla skönt att vara i stallet igen. Som Rikard sa, så gör stallet att jag kopplar av på riktigt och släpper allt annat, vilket jag annars kan ha svårt för.

Väl hemma igen så har det blivit lite plockande och sedan middag.  Nu blir det bara TV mys och ladda inför morgondagens intervjuer. På kvällen vankas massa mys med mina <3 (förutom Tippy då som sover i stallet:)) Ska även ha Chili här på besök eftersom Camilla ska på Lady GaGa. Hoppas att konserten är bra och att de får kul=)

Dagens bild är på mina fina vänner när vi träffades i Västerås i våras. Hoppas kunna se några av dem här nere sen i Januari!!!

Onsdag

Jaha, känns som detta blir en upprepning från gårdagens inlägg eftersom det inte hänt så mycket annat. Därför skriver jag bara det "nya" som hänt=) Idag när vi satt med uppsatsen så bjöd "kollegorna" eller snarare gruppkompisarna på fika. Riktigt smarrigt var det! Uppsatsskrivenade gick fint. Nu ikväll ska Louises mamma kolla ignom och granska det vi gjort, så vi får väl se hur sågade vi blir. Hehe, skämt åsido, men riktigt bra att ha någon utomstående som läser igenom med.

Ridturen idag gick finfint. Tippy känns bara finare och finare för varje dag. Idag var hon pigg som vanligt och sprang coh ruskade på huvudet ibland! busiga lilla tjejen! Täckena som jag köpte igår passade perfekt, så nu har hon nytt och fint=) Bortskämda små tjejer är både Tippy och Aska!!  Att bero på Aska så är det fortfarande samma. Hon haltar ju nä hon går på den oda tassen, men det verkar ändå lite bättre idag. Hon får dock inte vara i stallet rikigt än eftersom hon ju kan få in onödig smuts i såret.

Planen för Askas träning och tävling är att hon nu har lite vila. Sedan i december kommer jag sätta igång med mer kondition och såsmåningom blir det att starta med lite agility igen. Har ju som plan med att träna mycket slalom, så så blir det!! Får se om tävlingssäsongen startar redan i februari eller om vi väntar till april. Det är iallafall någon av de dagarna som vi kommer att debutera i vårt lag.

Hoppas ni alla mår bra. Nu blir det TV mys innan sängen kallar!!

Dagens bild är på en liten liten Aska<3


Tisdag

Jaha, ytterligare en dag med uppsatsskrivande är avklarad. Det går framåt för oss, men ibland känns det som man står stilla. Vi kör ett nytt ryck imorn och då hoppas vi det fortsätter att flyta på. Vi har ett bra teamwork och en skön stämmning så dte är ju bra=) Idag har vi även varit på möte med en biblotikarie för att få hjälp att söka artikllar. Kan inte riktigt säga om det gick bra eller dåligt, fick iallafall inte fram så mycket nytt.

Efter skolan var det såklart stallet och en härlig ridtur tillsammans med Janina. Dagens händelse är absolut när Tamara hoppar RAKT upp i luften ich Janina hamnar på halsen. Tamara fortsätter in i skogen och det tar en stund innan Janina är tillbaka i sadeln!! Haha, såg nog roligare ut än det låter, för guu va jag skrattade!! Skrattar tom nu när jag tänker på det juh=) Tippy gick iallafall jättefint idag också. Hon hade fått ett litet sår på benet, men det verkar inte vara någon fara med det. Dock hände en liten tråkig sak när hon skulle in i boxen. På något vis fastnar hon i läset till dörren med täcket och det resulterar i att HELA väggen viker sig inåt. Var bara att kasta över all halm i en annan box där hon nu får sova inatt. Den boxen är mycket mindre, men hoppas hon sover gott ändå.. lilla gumman. Täcket gick ju såklart sönder ganska mycket, men då får jag ju berätta att jag redan fyndat nya. Var inne på blocket i morde och såg en annons på täcken. Så jag åkte dit efter stallet och det blev en hel del nytt med mig hem Bland annat fick Tippy ett nytt täcke att ha nu!! Så imorn blir det till att prova, men de borde allt passa. Blev även lite annat smått och gott=)

När nu ska jag fixa lite innan det blir slappe på soffan, Rikard är ju och tränar så det är bara jag och Aska. Att bero på Aska så är det väldigt synd om henne nu igen. Hon har skadat sin tramdyna så smringer mest på 3 ben nu. Värdelöst eftersom det är så svårt att få det att läka där på tassen. Exakt samma sak hände förra året, så hon är nog extra känslig lilla gumman:( Får bli massa mys för att trösta henne lite!

Dagens bild är från förra gången on skadat tassen. Nu är det baktassen på samma sida som är skadad:(


Idag blev det en...

... blöt ridtur. Tippy brydde sig inte värst mycket utan var mest bara glad och busig:) Så himla kul att ha en så positiv häst! Vi red ut i undefär 45 minuter tillsammans med det trogna sällskapet Janina och Tamara! Mysigt värre. Vi kände oss allt duktiga som gav oss ut i det j*la vädret, men vad gör man inte för sina hästar<3

När jag var klar i stallet blev det en liten tripp till Maxi för storhandling. Liten vart den inte riktigt eftersom jag var där i drygt en timme. Fick iallafall med mig en massa bra saker och en hel del mat. Det tråkiga när man handlar själv bara är att man måste bära allt själv med. Fick gå två gånger från bilden för att få med allt! Väl hemma igen så stack jag ner och tvättade ett av Tippys schabrak och ett par benlindor. Duktigt av mig. Tänkte försöka tvätta direkt som det är smutsigt så man inte samlar på hög! Var hemma en stund och fixade innan Rikard och Aska kom hem. De hade varit hos Rikard pappa och firat fars dag. I min familj har vi inte firat det så särskilt, men det beror nog på att min pappa bor i Schweiz där man inte firar det. Men sådana här dagar för mig känns faktist rätt meningslösa. Man skall ju visa uppskattning för varandra alltid!! Dessa dagar tänker man även på alla de som inte har en far att fira, både unga och gamla.

Så till alla, Ta vara på varandra <3<3<3

Dagens bild är från en annan lite meninglös dag! Dock har jag fått dessa fina värmehjärtan av mitt hjärta!! Man kan ju alltid fira dagarna, men samtidigt får man inte glöma alla andra dagar på året!!!


Väntar...

... på min fina sambo som är och handlar nu. Han ska laga överraskningsmiddag till mig idag, så jag ska bara lata mig i soffan. Ska bli spännande och se vad han hittar på. annars ska vi mest bara ta det lugnt ikväll och såklart kolla på "Så mycket bättre".

Dagen har varit toppen hittills. Börjande med lite Tv-spel på morgonkvisten och sedan bar det iväg till stallet. Idag gjorde vi klart allt innan vi red iväg, vilket är skönt. Red sedan iväg i blåsten, eller snarare kanske stormen. Tippy var som en helt annan häst idag. Hon kändes väldigt lugn och harmonisk och jag tror att hon var väldigt nöjd. Först red vi ut en sväng och sedan red vi och klättrade lite innan vi tog en tur på ridbanan. Jag och Tippy "hoppade" till och med ett litet hinder. Det gick superbra och jag tror att hon tyckte att det var roligt. Planen är att vi ska försöka rida lite bommar och så på helgerna!!

Näe, nu ks ajag hoppa in i duschen så att jag är fin till kvällens middag!!

Dagens bilder är från ridtyren tidigare idag (dock lite kassa eftersom mobilens kamera inte är den bästa)


Jag och Tippy <3


Från hästryggen


Fina, fina Tamara, bästaste ridsällskapet

Det är dags för fredagsmys...

... här hemma nu snart. Rikard är bara ute med Aska nu en sväng och sedan ska vi nog sätta igång med maten! Tacos står på menyn för kvällen. Idag var vi inte så effektiva med uppsatsen tyvärr. Kom in på lite annat och sedan så läste vi lite bloggar och så istället. Men man behöver ha det lite lugnt ibland faktiskt!! Fick lite krav från min far idag med som löd såhär "Heidi nu måste du bli klar med uppsatsen så att examen blir den 20e för nu har vi bokat flygbiljett". Jag ska verkligen göra mitt absolut bästa iallafall och så tror jag inte att det ska vara något problem. Som jag sagt tidigare så hade vi bestämt att sluta vid lunch och det gjorde vi. Jag och Aska åkte nästan direkt till stallet och red. Tippy var väldigt pigg idag och turen började med att hon blev rädd för en lastbil vilket gjorde henne spänd som en fiolsträng. Red iallafall runt och travade ganska så mycket och sedan red vi till utebanan där vi galopperade massor. Tror att båda hästarna behövde få springa av sig. Alltid när jag fatatr galopp första gången så bockar Tippy till. När hon väl fått göra det en gång så går det jättebra!! Tokiga lilla häst. Efetr galoppen gick hon så himla fint=)

Näe dags för matlagning här hemma! Ha en bra fredan alla glada!!

agens bild är på mig och min fina pappa, "kravställaren", februari 2010

Torsdag...

... och snart helg igen. Veckorna bara susar iväg alltså. Idag har vi haft en bra dag i uppsatsarbetet. Vi skrev inte jättemycket men känner ändå att vi kommit igång bra. och det bästa av allt, Louise hade fika med sig! Två sorters kakor hade hon bakat så det gick ingen nöd på oss kan jag lova! Satt lite längre idag, för imorn tänkte vi sluta vid lunch, det är ju trots allt fredag då.

Idag klippte jag även Tippy. Hon var supersnäll och det gick fint. endra problemet var benen som hon tyckte var lite läskigt att klippa. När vi var klara med allt i stallet så kom jag och Janina på att vi skulle gå ut och gå med hästar och hund. Riktigt mysigt var det och Tippy tyckte det var superskoj. Så himla skoj att jag träffat en så bra stallkompis som Janina med! Vi har verkligen kul ihop och det är SUPER!!! Imorn kan vi iallafall rida när det är ljust eftersom Janina ska vara ledig.

Imorgonkväll blir det massa mys här hemma hos oss. Är så himla glad att rikard står ut med mig nu när jag skriver uppsats och både är trött och tråkig. Så imorn ska han få lite lön för mödan;P Tror att vi festar till det med lite tacos med, var ju några veckor sedan nu!!

När, nu ska jag pyssla lite innan sängen kallar. Får se när sambon kommer hem, han är på stand up nu!


Dagens bild på mysiga nallen

Lill-lördag

Idag har vi fortsatt med vårt skrivande. Det känns som att det går bra för oss men man vet ju aldrig riktigt. Ska bli bra med lite handledning på måndag så att vi vet var vi står. Vi har iallafall kommit igång och det känns bra. Louse pratade om att hon kanske skulle baka idag, så kanske blir en glad överraskning att få lite fika, vi får se!! Vi har ju sagt att just nu under uppsatsskrivandet så får vi släppa lite på våra godisförbud, man måste ju ha lite kul under något såhär tufft=)

Vi slutade vid halv 3 idag för vi tyckte vi hade varit duktiga. Väl hemma igen så var det riktigt segt så jag vilade lite innan jag åkte till stallet. Red ut ungefär en timme idag också. Tippy var lite tjaffsig i munnen idag igen. Antingen av trötthet eller att hon var pigg tror jag. Blev bättre mot slutet vilket alltid är skönt. imorn ska hon iallafall klippas vilket blir bra, för hon blir ganska svettig när vi rider.

När jag kom hem igen hade min fina sambo lagat lasagne som stod i ugnen så jag hann duscha innan vi åt. Efter maten har Aska fått lite pyssel med kloklippning, borstning och sedan lite tricks. Hon tycker det är himla kul att lära sig nytt, men blir väldigt frustread när hon inte förstår.

Har även fått ett väldigt roligt erbjudande för mig och Aska idag och det kan vi absolut inte tacka nej till. Det handlar om ett agilitylag rill nästa säsong och inte med vilka som helst!!

Näe, nu blir det TV mys innan sängen kallar.


Nu är det inte så långt kvar tills Aska får ha tomteluvan på sig igen <3

Tjejkväll...

... har jag och Aska nu, precis som varje tisdag när Rikard är och tränar. Jag har fixat lite med några julklappar och sedan diskat, gått med Aska och nu sitter jag och tittar på veckans brott. Dagen har annars mest bestått av uppsatsskrivande. till en början kändes det riktigt segt och vi kom inte alls igång. Efter några timmar vände det dock och vi skrev en hel del och vi var rätt nöjda med oss själva. Detta vände dock på eftermiddagen var vi på föreläsning. Som vanligt har inte alla handlsedare informerat om samma saker vilket gjorde en stor del av dagens grupp väldigt konfunderade. Vi maåste ha en teoretisk utgångspunkt med hela arbetet och det känns inte riktigt som vi har kläm på vad de menar. Detta blir morgonsdagens uppgift, att bena i det.

Direkt efter föreläsningen stack jag och Aska till stallet. Fixade med allt möjligt och sedan red vi ut ca 1 timme. Riktigt härligt väder, men vi MÅSTE skaffa pannlampor. Det är lite läskigt när varken vi eller hästarna ser var de ska gå:S Tur man har en fin vän att rida tillsammans med, för jag hade inte vågat rida själv i det mörkret. Tippy sköter sig verkligen exemplariskt när vi är ute och det verkar som att hon är väldigt nöjd med sitt liv. Annika var snäll och köpte ett reflex-ridtäcke igår när hon var på Ullared så nog syns vi allt i mörkret. Sen har ju Tippy reflexer på alla benen och jag en reflexväst. Lika bra att ha mycket så kan ingen missa att se en!

Näe, nu ska jag kolla klart på Veckans brott och sedan blir det nog sängen! Hoppas ni alla mår bra!!


Dagens bild är på Aska från förra vintern. Hoppas det kommer lika mycket snö denna vinter för både jag och Aska gillar snön. Hoppas även att Tippy gör det!!!

Då var alla...

... examinationer klara, så nu är det fullt fokus på uppsatsen som gäller. Hoppas bara att alla examinationer verkligen är klara så att man inte får någon komplettering på något. Tror dock att vi klarat oss bra igenom aööt, men man vet ju aldrig. Jag och louise satt en stund idag efter examinationen och vi fick en del gjort. Har hittat mycket böcker som vi kanske kan använda oss av. Ska leta rätt på dem direkt imorn bitta och sedan ska vi sätta igång och skriva, skriva, skriva. Hoppas bara att vi kommer igång snabbt nu.

Efter skolan var jag såklart i stallet. Jag red som vanligt tillsammans med janina och det gick finfint! Dock var det väldigt mörkt, så nu får det bli operation pannlampa. Vi var ute i ungefär en timme och det var faktist inte så kallt trots vinden. var värre när man var där det var öppet.

Aska gillar verkligen att vara i stallet. Hoppas att jag kommer kunna rida med henne fram emot våren/sommaren. Just nu är det ju inte riktigt läge för jag vill lära känna Tippy först. Men min plan är iallafall att såsmåningom kunna ta med båda mina tjejer ut samtidigt!!!

Näe, nu blir det lite TV och sedan hoppas jag på att få lite massage av min fina sambo!


Dagar som dessa läntar man nästan lite till sommaren!!!

Då var det måndag igen...

... och en vecka full av allt möjligt väntar. Blir såklart en hel del plugg, vi ska sätta igång på riktigt med uppsatsen nu. Blir såklart också en hel del stall hos lilla Tippy. Hon vilade ju igår, så blir ridning mån, tis och ons. Sen på torsdag ska hon vila igen och då är det dags att klippa henne. Hade ju som plan att göra det igår men besöket på The Studio drog ut på tiden, så kände att det blev för sent. Det var iallafall trevligt på studion. blev en hel del bilder, men jag köpte bara två. Var inte många som jag var helt nöjd med. kul iallafall att ha några fina bilder.

Nu snart ska jag till skolan och ha grupparbete innan examinationen börjar kl 10.30. Får se om jag och Louise sitter lite sen efter med uppsatsen. Sen ska jag träffa Janina i stallet vid 4 tiden så det blir fullt upp idag. Hoppas att inte tjälen sätter sig i marken än på ett tag, för då kan man ju inte trava och galoppera ute längre:S

Hoppas ni alla får en bra start på veckan nu!


Dagens bild är på världens finaste lilla Aska <3

Härliga lördag...

... är det nu och dagen har varit toppen. Först i morse var jag ute en lång sväng med Aska. Riktigt skönt att komma ut på morgonen, men även skönt att få sova så länge man vill. Väl hemma igen så åkte Rikard och köpte frallor och det blev en god frukost. Sen åkte jag direkt till stallet. Hann mocka och fixa allt innan vi skulle ut och rida. Red ut tillsammans med Janina och Tamara och vi hade trevligt som vanligt. Red en annan runda mot vad vi brukar eftersom att det var jakt i skogen. Tippy skötte sig som vanligt super och jag tror verkligen att hon trivs med livet nu. Väl hemma igen så var det tänkt att vi skulle bowla tillsammans med Johan och hans vänner. Problemet var bara att Johan inte bokat och alla banor var upptagna, så det var bara att knata hem igen. Men vi har hunnit med lite annat och nu ska vi snart äta Raclette. Mums mums!!! Sen har vi hyrt den sista Beck filmen så det är vad som sker senare!

Att bero på tippy så galopperade vi för första gången ute igår. Det gick jättebra om än väldigt fort. Dock känns det väldigt tryggt när man sitter på henne vilket är skönt. Ska klippa henne imorn om jag hinner. Vi ska ju nämligen iväg på studiofotografering på dagen. Men förhoppningsvis är jag inte borta hela kvällen så jag hoppas hinna upp till stallet. Åker ju dit på morgonen också och fixar klart allt. Tippy ska få vila imorn så hon får bara mysa i hagen.

Näe, nu dags att njuta av god mat, hoppas ni alla får en fortsatt bra lördag och helg!


Bild på en raclettegrill (OBS. Lånad här)

Ensamkväll...

... är vad jag och Aska haft idag. Kan ju vara skönt ibland, men nu saknar jag min Rikard lite. Känns lite tomt här hemma, men han kommer ju snart. Tycker att det är så bra att han har ett intresse som han verkligen tycker om så då står jag ut att vara ensam. Har iallafall fått en hel del gjort här hemma men kan inte berätta vad eftersom det kommer en jul snart. Tänkte snart bege mig ut på kvällsrunda med Aska och sedan kolla igenom min jobbansökan som jag tänkte skicka in nu. det börjar ju bli hög tid att leta efter ett jobb.

idag har jag först pluggat lite och sedan var det såklert stallet på eftermiddagen. Jag red ut tillsammans med hon som jag red med igår också och det gick lika bra eller nästan bättre idag. Tippy var helt avslappnad och lugn och hon verkar verkligen gilla livet just nu. Fram med öronen nästintill hela tiden! Lilla gumman! imorn ska hon iallafall få vila lite. Ska bara dit och mysa massor! Alexia och hennes systrar ska också med imorgon så jag har lovat att vi ska ta hand om Marina och Pajas också. Vi är ju ändå 4 personer så det går nog ganska snabbt. Ska först plugga på dagen såklart.

Ne, nu dags att springa ut med Aska så jag honner se lite av "Veckans brott"! Hoppas ni alla mår bra!


Dagens bild är från vår 2 års dag när vi varit och ätit på restaurang<3

Fotbollskväll...

... är det här hemma nu. Rikard, Johan och Stefan sitter och kollar BP-MFF och jag sitter vid datorn. Har just kommit hem från stallet och ätit. Idag har jag ridit up på Tippy och det gick Super=) Red med en tjej i stallet och henne ska jag verkligen försöka rida med så ofta som möjligt. Hon rider ut jämt och det är ju precis vad jag och Tippy behöver. Det gick iallafall jättebra och det var jättemysigt. Tippy visar sig verkligen vara lugn och trygg. hon gick gärna först när vi red och brydde sig inte om mycket. Hon är dock väldigt pigg, men snäll ändå. Travade en massa idag och tänkte göra så denna veckan. så tar vi galopp ute i nästa vecka. igår red jag henne på banan och det gick ok, men hon var väldigt pigg och lite bråkig med galoppen. Men det är bara att kämpa vidare. Tur hon är så snäll som hon är iallafall.

Idag har jag varit i skolan och pluggat lite. Dock är det väldigt svårt att få tag på böckerna, så imorn blir det att vara tidig i biblan. Bakade bröd nu på eftermiddagen för första gången på länge, mums. Var även förbi Stablestore och där blev det ett fint täcke till Tippy. Ett fodrat utetäcke med halvhög hals, mycket bra!! Det var rea och det tackar man ju för. Har tänkt att jag ska klippa tösen i helgen, för hon blir så väldigt svettig och jag vill ju inte att hon ska bli kall.

Näe, nu tillbaka till fotbollskvällen och sedan blir det nog tidig kväll. Ha det bra alla!


Dagens bild är från när vi var på skidsemester i Schweiz i februari

RSS 2.0