Filmer...

... har jag glömt lägga in från förra helgen, men här kommer dom!!


Praktiken har startat...

... och det går finfint. Man är dock ganska slut, så känns som man inte orkar så mycket annat. Idag har jag iallafall gjort klart min fiktiva långtidsplanering. Känns som den blev ganska bra. Nu ska jag sätta igång och göra planeringar för varje pass. Det blir morgondagens projekt!! Idag har vi lottat rollerna till rollspelsmiddagen som vi ska ha i slutet på oktober! Jag skall vara den mördades flickvän och Rikard ska vara djävul!! Kan lova att det kommer ett antal bilder från denna kväll!

Annars är det inte mycket som händer. Vi var igår jag och Aska på kur! Gick sådär, vi tycker att hon ska vara lite mer fokuserad och koncentrerad. Så nu blir det lite hårdare krav på denna lilla dam. Känns bra att iallafall få hjälp med det hela!!

Rikard har varit jättesnäll och gjort massa nu när jag varit iväg på dagarna. Igår städade han och handlade, idag har han varit i Huaröd och fixat och sen även tvättat bilen. Min fina sambo!!

Ha det bra nu alla!!


Mina <3

Härlig söndag...

... har det varit idag och snat är den slut. Började dagen med spårning i skogen. Riktigt mysigt var det dock ett litet missöde när jag skulle gå ut spåret till Sally. Skulle gå ungefär 500 meter. Det gick väl okey, men när jag sedan skulle tillbaka så hittade jag inte vägen. Så jag irrade runt i ca en timme innan jag hittade ett stall där jag frågade om vägen. riktigt klantigt, men det fick ju ett bra slut ändå. Gick med några hundar innan det var dags för mig och Aska. Hon var så himla duktig för att vara så länge sedan hon spårade så det var riktigt kul!! Härligt gäng med som jag var ute med vilket gjorde susen. Påvägen hem stannade jag och kollade lite på Skeppets match och det blev vinst. 2-0 tror jag att det blev. Väl hemma igen så knåpade jag klart mina VFU mål. Vet inte alls hur dom blev, men dom är iallafall inskickade nu. Det är ju ett levande dokument, så jag kan ju ändra om det behövs. På kvällen åkte vi sedan och åt middag hos Iréne, väldigt trevligt!

Gårdagskvällen föresten blev en mycket trevlig historia. God mat och gott sällskap, kan ju inte bli bättre. Vi hade riktigt skoj. Som jag trodde så gillade Rikard gården mycket!!!

Näe nu blir det snart sängen för mig. Bussen går mot VFUn redan klockan 7 imorn! Hoppas ni alla får en bra start på veckan!!

Dagens bilder är såklart på lilla Aska, hittade lite "nya" som jag knappt visste jag hade!


Finaste <3


Hehe


Aska och Heidi i spårskogen -07 eller -08


Bortbjudna...

... på middag är vi ikväll. Vi ska nämligen till Linda, Sebbe och Tilda ikväll. Ska bli riktigt trevligt att umgås med dem ikväll. Kan tänka mig att det kommer att vara full fart på Aska och Tilda just hela kvällen, men då vet man iallafall att dom har kul. Rikard kommer nog tycka att deras lilla gård är jättefin och det är den ju också!!

Annars har dagen erbjudit en hel del! Först blev det en väldigt mumsig frukost som min fina sambo gjorde! Sedan blev det en lång pratstund med mamsen. En hel timma pratade vi om allt och inget. Vi bestämmde oss även för att beställa biljetter till Stockholm Horse Show och det är nu gjort. Det blir jag, mamma och Rikard. Vi ska alltså åka till Stockholm en helg och det ska bli supermysigt!!! När jag pratat klart med mamma åkte vi in till stan en sväng. köpte busskort till praktiken som börjar på måndag och sedan lite annat smått och gott. Väl hemma igen bar det ut på löprunda tillsammans med Stefan. Kan tala om att det var en nära döden upplevelse. Fy var så himla trött efteråt.

Tanken var att jag skulle skriva mina VFU mål men så blev det inte.. MÅSTE verkligen göra det imorgon eftersom jag måste lämna in dom innan klockan tolv på måndag så det är bara att ta tag i det. men först ska jag och Aska ut i spårskogen och det ska bli så himla kul!! Längtar verkligen!

Nej, nu måste vi sticka!! Hoppas ni alla har en skön helg!


Nu är det gjort...

... och det känns bra. Sen hur det har gått har jag ingen aning om, det kan vara hur som. Nu är det iallafall över och det är bara att vänta på resultatet. Blir nog lite marioCart spelande nu en stund och sen ska jag ut och springa med Aska. Hon är ute med Rikard en sväng nu, så det får bli lite senare vi gör det. Kvällen vet jag inte vad den har att erbjuda än, men tror iallafall att det blir lite Idol och godis!

Tror jag tar tag i mina VFU mål under morgondagen och tar en ledig eftermiddag nu! Känns som att det kan behövas!! Ha det bra alla!


Bilden är från undefär ett år sedan när vi var på fest hos "svärmor" Camilla. Alla vet hur den kvällen slutade:P

Tentadags...

... är det snart och just nu känns som jag inte kan något alls. Jag bara rör ihop allt och känner att det kan gå precis hur som helst. Innehållsliga mål, allmäna mål, appropriera, mediera, artefakter, lärandeobjekt, kritiska aspekter, överföring, urskiljning, läroplan, kultur.... Ja ni kanske förstår att det är lite rörigt.. De begrepp som jag skrivit är de jag har koll på, men det är en uppsjö fler, sen ska man även få in alla i rätt sammanhang och det är inte det lättaste. Jag har iallafall bestämmt mig för att göra mitt absolut bästa och sen hoppas vi att det går vägen. Återkommer väl senare med hur det gått!!!

Hoppas ni alla får en bra fredag och en skön helg!!!




Hehe, detta är kanske jag om någon timme;P


Bilden är lånad HÄR

Tentaplugg...

... är vad som väntar mig hela dagen imorgon. Vi skulle egentligen haft grupphandledning för uppsatsen men efter lite protester ställdes den in. Känns ju inte helt sjysst att ha det när den enda läsdagen som vi har innan tentan, särskillt inte som det är den ENDA dagen vi hafdt hela denna terminen. Så imorn blir det till att kolla igenom alla anteckningar och se så att man har koll på alla begreppen. Lär ju inte bli att jag pluggar hela dagen i streck, men lite iallafall!

idag har vi varit i skolan. Först var det två föreläsningar. Den ena var riktigt bra och det kändes som man inte ville att det skulle ta slut. Det handlade om ADHD och det tycker jag är väldigt intressant! Den andra föreläsningen var mest bara flummig. Vi trodde att det var en föreläsning också efter lunch, men blev minst sagt chockade. Vad som väntade var en teaterföreställning som var riktigt bra! Kändes skönt att tänka på något annat för en gångs skull!!!

Direkt efter skolan gick jag en promenad med Camilla. Skönt att komma ut direkt efter skolan! Hade tänkt plugga lite, men kollade på Superstars och spelade MarioCart istället. Skäms på mig, men jag har ju faktist hela dagen imorn på mig. Nu kollar vi Haly åtta hos mig" och sedan blir det Idol! Tror det blir en ganska tidig kväll idag också!

Hoppas ni alla mår bra!


Annie och Hjärtat


Aska <3


Bjuder på en bild på mig själv (mest för pappas skull)



Aska och Chili på dagens promenad


Chili på en annan promenad


Aska idag <3

Vinst...

... blev det idag för Djurgården och det är alltid trevligt! Särskilt som man bor bland massa MFFare;)

idag har jag varit i skolan hela dagen. Först var det en massa föreläsningar och sedan satt jag och Louise med uppsatsplanen. Gick riktigt bra för oss att skriva idag och vi hade bra flyt! Spånade även på VFU målen som vi ska visa upp imorgon. Det skulle bara vara ett utkast, så har bara skrivit ner kort. Direkt jag kom hem från skolan tog jag en psomenad med Aska. Skönt att rensa skallen lite efter en heldag i skolan. Väl hemma igen gjorde jag sista ändringarna i min analys och sedan har jag läst lite till tentan igen. Känns som jag har ganska bra koll, men det ändras säkert 10 gånger tills på fredag:S

Nu ikväll har Rikard varit och tränat så jag har haft lite egentid. Kollade på Superstars och nu blir det väl snart att läsa lite och sedan sova. Det tär på en när man sovit dåligt en natt:(

Hoppas ni alla mår bra iallafall!!


Dagens bild är från när vi var i Köpenhamn tidigare i somras!

Tävlingen idag...

... gick verkligen SUPER! Jag sov bara 2 timmar inatt, vet inte varför men lunde inte somna, så jag var ju ganska trött kan jag lova när klockan ringde klockan halv 6. Bara att bita ihop och pallra sig upp. Som tur var så har jag en snäll sambo som körde så att jag fick vila lite. Vi börade med ho2 och när jag gick banan så kändes den riktigt intressant och rolig. Jag fick känslan av att den skulle passa oss och det gjorde den verkligen! Det resulterade i en nolla och en okey tid, hade dock velat kapa vägarna lite här och var. Vi kom iallafall på en fjäde plats och plockade vår sista pinne, så nu väntar klass 3 i hopp! Riktigt roligt! I agilityloppet blev det en tidig disk. Tyvärr såg jag inte att Aska missade däckes som var första hindret. Hon gjorde trots dtta ett bra lopp och jag är nöjd med vår prestation. Aska var fullt koncentrerad och gick inte upp så mycket i varv som hon iblan kan ha en tendens att göra.

När vi kom hem åkte vi direkt och röstade! Jag har hela tiden varit ganska säker på vad jag skulle rösta och nu är det gjort! Väl hemma igen åt vi nybakta scones och sen sov jag några timmar på soffan. Ville ju inte heller sova för länge för så blir det väl samma sak ikväll igen! Jag hann även vara ute en runda med Stefan och läsa lite litteratur till vår uppsats. Rikard var iväg och kollade på fotboll!

Nu väntar snart middag och sedan kanske ett bad innan jag ska bädda ner mig på soffan! Blir en tidig kväll idag! Hoppas ni alla mår bra<3

Ps. Får se om filmerna laddas upp ikväll eller imorn, återkommer med det!

Ni kan gärna spana in hemsidan också, har uppdaterat lite där nu!

aska.zoomin.se

Laddar...

... gör vi nu inför morgondagens tävling. Hoppas på att vädret är okey, men jag ska ha med mig kläder för ALLA väder. Träningen idag med Aska gick jättebra. Körde två olika kombinationer den ena med fokus på bakombyten in i slalom och den andra med tunnel in under A-t med ingångarna just brevid uppgången. Även fast jag inte tränat på länge så kändes det bra. Tror dock att det var tur att vi tränade för Aska var mer än laddad och jag fick lägga henne några gånger för att dämpa sig lite. Vi var även hos Pajas och Marina och mös en del. Även Rikard bostade och jag tror han tycker att det är ganska mysigt!

Nu har vi ätit gott och sitter nu och kollar på "Här är ditt liv". Väldigt trevligt program!! Får se om det blir en film sen. Vi måste ju upp halv 6 imorn så får inte bli alltför sent här hemma.

Lördagsförmiddag...

... och jag har redan hunnit med massor. Först var jag och Camilla ute på en riktigt lång runda ca 1 tim och 40 min. Riktigt skönt var det trots att det blåste en del. Väl hemma igen blev det frukost och lite annat innan jag kollade över min didaktista analys. Vet fortfarande inte om jag gjort helt rätt, men nu är där iallafall tillräckligt med tecken och jag känner mig nöjd. Måste bara kolla om det måste vara mer än en teori med, för isåfall får jag lägga till det. Rikard har också pluggat nu på förmiddagen coh nu är han och Aska ute en sväng.

Tror att vi snart beger oss mot stallet och sedan till Åhus för att träna agility. Synd det blåser, men bara att klä på sig tillräckligt. Annars händer nog inte så mycket idag. Ikväll ska vi äta tacos igen (har inte ätit det på hela sommaren och ni som känner oss vet att det brukar vi göra en gång i veckan), ska bli riktigt sarrigt! Ska eventuellt umgås med Alexia idag och hon kanske ska färga mitt hår med:P Vet dock inte vilken fär det blir, men bild kommer säkert!

Hoppas ni alla har en bra lördag<3


Bild på Aska och mig alldeles i börjag av kariären<3

Fredagsmys<3

idag har jag äntligen kommit igång med det skriftliga arbete som ska in i nästa vecka. Jag tycker dock att det är lite svårt att veta om jag har gjort rätt eller inte. Tänkte nog ta mig till biblioteket imorn och fila på det sista, där är ju öppet mellan 11 och 15. Ännu så länge har jag skrivit 1400 ord och vi ska ha ca 1500 så det blir nog inga problem att få ihop sidorna iallafall. Jag kan ju ite göra mer än mitt bästa och det lovar jag att göra.

Har även varit en tur i stallet. Marina är nu konstaterat dräktig på 100 dagars kollen vilket är skoj. Nu kommer ju inte vi att ha den fölungen men alltid kul med syskon till lille Pajas. Angående han så verkar han må bra. Han ville inte riktigt komma in idag och det beror nog på att vi varit lite slarviga med grimman på sistone. Jag har mest bara borstat dom i hagen eftersom man måste vara två för att ta in, och det är kankse lite dumt. Får bli hårdträning sen när Annika kommer tillbaka från Schweiz. Vi har eventuellt lite planer på att stalla upp dem istället, men inget är bestämmt än. Är sjukt sugen på att hitta en häst att rida. Hade ju helst velat träna lite och så, så känner ni någon är det bara att hojta till. Nu är ju värsta pluggveckorna över snart så då kommer det finnas tid=)

Anledningen till att jag nu är mer sugen på att rida och så är nog att jag kännt mig lite nere ett tag. Jag har några RIKTIGT bra vänner här nere, men sen är det även en del "låtsasvänner". Innan har jag alltid haft mycket vänner i stallet och det är nog just dessa som jag saknar. Jag har ju en hel del kompisar i hunderiet och dessa gillar jag verkligen! Det är ju ungefär som de tidigare "stallkompisarna", men nackdelen är att man inte ses så mycket. Neej fy, nu känns jag som en surputte, men blir besviken på vissa människor som inte alltid är helt snälla. Som jag blir bemött av dessa bemöter jag tilbaka för jag orkar inte slösa energi på dem. Blir bara ett STELT hej och sen inget mer. Lika skönt det kan jag tycka!

Ha en bra helg nu alla RIKTIGA vänner (ni vet själva vilka ni e) och såklart ni andra som läser med=) Själv ska jag just sätta igång och laga lasagne som jag hopas blir bra!!


Dagens bild är på min gamla häsa, Marwin, som tyvärr fick avsluta sina dagar på grund av en skada<3

Film

Idag har jag varit på min VFU plats och gjort en observation som jag skall använda till ett arbete som skall skrivas imorn. Observationen gick bra och det var kul att vara där igen. Tycker att man känner sig väldigt välkommen och man kommer lätt in i gänget. Stannade kvar över lunchen innan jag åkte in mot stan. Köpte löparkläder som jag tänkt göra länge. Fick även med mig ett par jeans samt lite annat smått och gott.

Väl hemma igen så var Johan här så vi pspelade lite Wii innan det var dags för middagen. Vi har just satt igång med tvätten och ska väl även ge oss på att städa lite sen. Började även lite smått på arbetet som blir morgondagens nöje. Sen blir det såklart Idol och mys med bästaste!

Angående rubriken så kommer här filmerna från Askas mentaltest:




Avslutar med bilder på mina träningskläder


Byxor


Jacka

Onsdagskväll...

... och här sitter jag och kollar på TV. Just nu är det halv åtta hos mig och sedan är det såklart Idol! Rikard är ju iväg ikväll, så jag och Aska får roa oss själva. Annars har dagen inte erbjudet så mycket. I morse blev det en mysig promenad tillsammans med Anna och Maxi. Skoj och se dem igen, känns som det var ett tag sedan nu. När jag kom hem igen var det dags att sätta igång med lite plugg. Läste igenom alla antecknaingar och skrev ihop lite nya. Känns som man kankse har koll, men ändå känns det väldigt osäkert:S Men men, man kan faktist inte göra mer än sitt bästa.

Har även varit hos sjukgymnasten idag. Blev ett ganska lugnt pass rent "flås-mässigt" med tanke på förkylningen. Dock provade vi lite nya övningar så jag lär ju ha träningsvärk imorn.

Imorn ska jag som sagt till min VFU-plats och göra en observation. Hoppas att det är ganska snabbt avklarat så att jag kan börja skriva sen. Tänkte åka inom stan på vägen hem och hämta lite böcker och uträtta lite ärenden. på kvällen blir det tvätt och städdag tillsammans med Rikard. Känns som att det behövs och det är alltid kul att ha fint till helgen!


Dagens bild är på Aska(tv) och Maxi(th)


Ensamma hemma...

... det är jag och Aska nu. Har haft en mysig kväll bara vi två men vi saknar såklart våran sambo/husse. Skolan idag har gått bra, känns som man fått lite mer koll även om ett G på tentan känns väldigt långt borta. Jag rör ihop det mesta och jag känner att jag inte får kläm på allt som jag skulle., men det är bara att göra sitt bästa. Förskylningen gör en inte direkt piggare. Idag har varit riktigt jobbigt med rinnande näsa och ögon, halsont och sen nysningar var 5e minut. Hoppas verkligen att det är påväg att vända snart! På kvällsrundan följde Alexia med idag. Riktigt kul att se henne igen, får försöka att se till att det blir oftare nu igen.

Näe, nu ska jag snart göra mig klar för sängen. Imorn skulle jag egentligen hjälpt Annika och lasta hästarna, men vi bestämde att veterinären ska kolla marina på fredag istället när han ändå ska dit. Så slipper Annika sitta och köra till Flyinge själv. Istället får jag lite sovmorgon och sen blir det morgonpromenad tillsammans med Anna och Maxi. ska bli skoj att se dom igen!!

Natti, natti


Just hemkommen...

... från en härlig kurskväll tillsammans med Aska. Kändes verkligen SUPER idag och momenten går framåt hela tiden. Idag kände jag att jag fick mycket stöd och uppmuntran och det gör såklart att man får allt mer motivation!! Ska faktist ta och kolla upp lite tävlingar nu snart och försöka ge mig ut! Känns som jag verkligen vill tävla lydnad nu och det är ju alltid skoj att känna så:P

Förkylningen har inte blivit bättre men jag kände mig ändå pigg på kursen. Slapp iallafall sjukgymnasten och det var väldans skönt. Sen att man har världens bästa sambo som pysslar med en när man är sjuk gör ju inte en mindre pigg<3 Idag stod han och diskade när jag kom hem från skolan och sen åkte han och handlade mat för en och en halv vecka. Inte nog med det så lagade han även middag sen. Han är ju helt enkelt bara bäst. Kommer sakna honom massor imorn när han ska på lägerskola. Ja jag vet, det är bara en natt, men man är ju van att alltid ha honom här. Tur jag har Aska så jag kan mysa massa med henne. Sen ska Rikard iväg även på onsdag kväll då det är fotboll i Malmö som gäller för honom. Får ta igen allt mys sen till helgen istället<3

Nu ska jag kolla lite TV innan det blir att nanna kudden. Imorn väntar skola hela dagen lång. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen efetr men det återstår att se!!









Man kan ju inte göra annat än att tycka om denna kille<3

Välkommen förkylning...

... eller kanske inte. Men den är iallafall här och inte mycket att göra åt. Bara att bita ihop och försöka orka med skolan ändå. Började känna av det igår eftermiddag när vi var på kalas och sedan har det bara slagit ut som en bomb. Vaknade i morse med svinont i halsen och täppt i näsan. Inget kul alls:(

Igår var jag i Hässleholm hela dagen nästan. hade lovat Annie att följa med till stallet och så blev det innan det var dags för kalas! Trevligt trevligt!! Åkte även förbi Rikards mamma på vägen hem och sedan hem och kolla Ensam mamma söker. Började även kolla Mamma Mia, men kände mig som sagt inte 100 så jag gick och la mmig och slocknade direkt!!

Nu är det iallafall snart dags för skola och sedan blir det sjukgymnasten i eftermiddag. Får se om jag orkar att åka ut och träna med Aska, men det får isåfall bli ganska kort stund, men samtidigt måste ju skruttan få göra något även om inte jag mår bra. Jaja, vi får se hur det blir!

Ha en bra dag alla!!


Helgen är här...

... vilket känns riktigt skönt! Fältdagen idag gick bra och jag kom därifrån redan vid halv 2! Skönt att komma hem tidigt såhär en fredag! Nästan direkt jag kom hem tog jag med Aska och gick ut och sprang en runda. Gick riktigt bra även idag och det kändes bra i knät! Rikard har även varit iväg med vår bil idag, så nu är allt fixat!

Nu har vi just varit i stan och letat present till Stefan och vi hittade tillslut något bra! Jag kollade även på en jacka jag tittat ut men stl 36 var alldeles för stor så det gick inte. Fick bli en liten annan modell av Didrikssons jacka och hör och häpna I BARNSTORLEK... Hmm fick höra en del hån från Johan och Rikard som var med, men vad ska man göra lixom:S Tror iallafall att jag kommer att bli nöjd med den. En positiv sak med barstorleken är ju att den blev 500 kr billigare än den andra jag kollar på:)

Rikard står just och lagar mat, så nu ska vi bara äta och sen blir det vidare mot Johan där Stefan ska ha sitt kalas. Väldit trevligt ska det allt bli!!

Ha en bra helg alla<3


Regnigt ute...

... såg man när man kley upp idag. inte direkt världens mest uppiggande, men vi har ju haft fint väder länge nu! Ska snart gå mot bussen och sedan väntar en ny dag på VFU platsern och det ska bli spännande. Ska föröska tänka ut vad jag vill göra med de barnen som jag ska ha aktiviteter för. Vill göra någon slags tema som återkommer varje pass men har inte riktigt bestämmt vad ännu. Blir att knepa och knåpa för att komma fram till det!

Hoppas ni alla får en bra fredag och helg=)

Fältdag...


... det har jag varit på idag!! Verkar som jag hamnat på en jättebra plats! Handledaren verkar hur snäll som helst, så jag känner mig lugn!! Även barnen var snälla och glada så allt känns bra ännu så länge! Var där mellan halv 9 och halv 3 idag och det blir ungefär samma tider imorn! Passade bra med bussarna också och inga problem att hitta dit från stationen!

Igår satt vi och spånade lite på uppsatsen men just nu känns det tungt. Vi har lite svårt att hitta litteratur kring vårt ämne, men det är väl bara att leta vidare. Jag hade lite böcker hemma, så nu är det bara att förska hinna läsa lite granna! Vi SKA klara det tillsammans, så är det bara;) Ellerhur Louise?!

Imorn blir det som sagt fältdag igen och sen på kvällen ska vi till Stefan på kvällen, ahn fyller år=) Annars blir det mest lugnt i helgen, ska på kalas på sändagen och sen umgås med Camilla på lördagen. Måste även säga TACK till Camilla som passade Aska idag!


Tänk, snart är det kanske såhär mycket snö igen!!


Aska gillade det verkligen!!!

Lite piggare...

... har jag varit idag. Dock känner jag mig fortfarande inte helt hundra:S Skolan idag har varit bra, dock var föreläsningen som vi var på inte den bästa. Gav inte så mycket tycker jag. Vi hade iallafall seminarium efteråt och då kändes det som man fick lite mer koll på allt. Hade även gruppstudier igen och det fungerade fint. Dock hade vi inte jättemycket att prata om. Direkt efter skolan var det dags för sjukgymnasten. Han tycker att det har blivit stora framsteg och nu börjar resultatet även att kännas! Riktigt skoj!! Imorn ska jag ge mig ut på en löprunda igen tänkte jag!

Rikard har även varit iväg med vår bil idag. Det har tydligen kommit en återkallelse från Ford så vi var tvugna att lämna in och kolla den. Så nu ska dom beställa nya grejer och sedan ska den in igen på fredag och fixas. Detta är iallafall inget som vi måste betala för=)

Nu har jag och Aska just följt Rikard mot tåget. Han ska till sin pappa och kolla fotbollen. Jag kände att jag inte riktigt orkade så det blir en hemmakväll istället. Tänkte försöka pyssla lite här hemma. Sen ska jag såklart kolla Idol, men först "Halv åtta hos mig"!!! Hoppas nu alla har en mysig kväll!!

Dagens bilder är på Pajas och hans kompisar från igår:


Busar med komipsen lite


Snygging


"Här kommer jag"


Marina


Pajas <3

Huvudvärk...

... det är vad jag har haft hela eftermiddagen plus att jag frysit massor:S Har verkligen inte varken tid eller lust att vara sjuk, så jag hoppas att det är bra imorn igen. Jag brukar nästintill aldrig ha ont i huvudet och därför är jag väl extra gnällig när jag väl har det! Annars har dagen i skolan flytit på först var det en föreläsning om perspektiv och sedan en filmvisning om Vygoskij och gubbarna. Tyvärr gjorde filmen bara mig förvirrad, men det löser sig säkert. Efter lunch hade vi guppstudier innan jag satte mig och läste. Då började huvudvärken sakta smyga sig fram. Jag läste 75 sidor men sen kände jag att det fick räcka så jag gick hem. Väl hemma sitter min fina sambo och pular med Askas film som snart är färdig!

Nu har vi just ätit och jag har även diskat undan när Rikard stack på träning. Jag och Aska ska snart åka först till stallet och busa med Pajas, sedan till Annika och tjejerna och sedan på lydnadskurs. Ska bli skojigt med det igen!! Näe dags att sticka, ha det gott alla!!!


Tänk att min lilla Aska varit såhär liten en gång<3

KORAD LP1 Continental's Amazingflame by Roxie...




...så heter numer våran lilla Aska. Idag har vi nämligen varit iväg och gjort mentaltestet för korningen. Och hon gjorde verkligen allt med bravur. Är fortfarande i chock att hon gjorde det så bra. Resultatet blev hela 509 poäng vilket är ganska(!!!) högt! Kommer filmer på allt så snart vi lagt in det i datorn och så.

Nu är vi då som sagt hemkomna och väntar på att Stefan och Johan ska komma. De ville nämligen hitta på något och såklart är man med på det! Tror det blir lite spel och så!! Sen ikväll har Rikard lovat att göra Pannbiff och jag får se om jag försöker plugga något. Är ganska trött nu så vi får se vart det leder=)


Världens stoltaste matte


Såhär glada är vi<3

Lördag

Idag har varit en minst sagt bra dag och kvällen blir säkert inte sämre den=) Började med en morgonpromenad i solen tillsammans med mina två favoriter! Riktigt mysigt var det. Sedan blev det frukost för oss alla innan jag och Rikard hoppade på cyklarna och rullade mot stan. Träffade Camilla, hennes föräldrar och Lina där nere. Fick min efterlängtade "kaffekasse" som jag längtat efter!! Bilder på denna kommer kanske under kvällen, annars senare. Fick även en bok av Camilla som jag inte är säker på om jag läst än. Sedan blev det en tur på stan för mig och Rikard. Jag köpte en parfym som var nedsatt till halva priset. Kollade även på springkläder och jackor, men det har nog inte kommit in så mycket sådant än verkar det som. Jag har ju en softshell nu men vill ha en mittemellanjacka med, som är lite fodrad. Måste Även köpa en riktigt varm jacka sen när vintern närmar sig. Vi fick även med oss en väska till vår nya filmkamera med oss hem!

Väl hemma igen så följde Rikard och Aska mig mot biblioteket där jag gick in och dom gick vidare. Satte mig och pluggade tills dom stängde kl 15 och sedan gick jag hem igen. Rikard hade då redan stuckit på match så jag och Aska hade lite mys tillsammans. Pluggade även en stund hemma innna Rikard kom hem igen. Tyvärr förlorade dom med 9-0 vilket inte var så bra:( Jag känner mig iallafall jätteduktig som fått lite läst även idag!!

Nu ska vi snart göra hembakad pizza och sen blir det massa myys! Imorn är vi iväg på äventyr hela dagen. Vad vi ska göra får ni förhoppningsvis veta innan kvällen är över=) Så bara att hålla ut:)

Nu är den avklarad...

... den första springturen på väldigt länge. kändes riktigt skönt och ännu så länge känns knäet bra!! Rikard var snäll och följde med så det var kanske det som sporrade mig extra. Orkade mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. I skolan gick det också bra. Vi kollade lite litteratur till uppsatsen och sedan var det föreläsning. Visst det var fredageftermiddag, men i pausen så lämnar halva gruppen föreläsningen... Detta tycker jag är så dålig stil mot föreläsaren, man kan ändå stanna när det handlar om en timme. Även fast föreläsningen handlade om en annan metod än den vi ska använda så lärde man sig nya saker.

Nu står Rikard ute och grillar och jag väntar på gratängen i ugnen. Ska väl ta och skära lite sallad och så. Får se om vi går till Johan en sväng och ser matchen, vi har inte bestämmt det än... Annars blir helgen nog ganska lugn. Får försöka greppa allt som varit denna veckan!

Hoppas ni alla läsare får en skön helg också!! Och glöm inte att ni gärna får kommentera ibland!! Blir ju glad av att läsa alla!!

Blev ingen...

... tripp till Flyinge. Annika ringde just som jag skulle ut genom dörren och åka och sa att veterinären var sjuk. Så det får bli en annan dag som vi åker dit istället. Ska försöka ta mig upp till Pajas en dag och ta lite bilder på honom med nya kameran. Han har ju vuxit "en del" sedan jag fotade sist.

Nu blir det istället lite plugg för mig. Ska försöka läsa så mycket som möjligt innan jag ska träffa Louise vid halv 12.

Inte långt kvar tills det är helg nu:D


Tänk när han var såhär lite lille grabben!!!

Trötter...

... blir man av att läsa en hel dag. Klarade bara att sitta till lite efter 3 sen gick ögonen i kors. Hann inte riktigt att läsa så mycket som jag tänkt mig men jag känner mig nöjd ändå. Har iallafall kommet en bit in i litteraturen nu. Men det blir mycket att läsa de närmsta veckorna. Jag är ju inte direkt den snabbaste när det gäller att läsa, så därför blir jag lätt lite stressad.

När jag kom hem var Rikard och Aska ute och gick så jag satte mig och läste hela Ridsoprt. Mycket intressant stod det i den. Blev sen en liten stund att umgås innan vi skulle iväg. Mamma ringde också så fick hjälpa henne lite med Facebook. Nu har båda mina föräldrar det men dom är ju inte direkt datatekniker så det tar lite tid. Men jag hjälper dom så gärna med det jag kan, för kan ju påpeka att jag verkligen inte heller är något datasnille. Kan ju inte ens köra design till bloggen som jag skulle vilja kunna:S

Nu blir det lite TV mys innan jag ska nanna kudden. Hoppas kunna tigga till mig lite massage med. Imorn ska vi till Flyinge med hästarna för, förhoppningsvis, sista gången... Sen är det föreläsning mellan 13-15. Kul på en fredag, men men. Om jag hinner ska vi även killa lite litteratur till uppsatsen som vi också måste börja läsa snart. Efter skolan imorn blir det till att gå ut och ta första löprundan på väldigt länge... Ser fram emot det! På kvällen blir det lite grillat och mys med finaste <3

Lunchpaus...

... är jag just hemma på. Har just fått i mig lite mat och sedan blir det tillbaka till skolan för att läsa. Har iallafall läst klart en av böckerna som skall läsas till tentan. Eller har ju läst den andra också men inte skrivit anteckningar, så detta står på schemat denna eftermiddag. Ska bara först ut en sväng med Aska innan jag går till biblioteket igen. Tycker det är mycket bättre att sitta där än hemma, man får lixom mer gjort.

Ikväll ska vi iväg på något spännande som vi får se vart det leder...

Idag är en bra dag

Har haft första handledningen nu inför uppsatsskrivandet och det kändes bra. Dock känns det som vi ska hinna väldigt mycket nu samtidigt som vi har allt det andra, men alla andra klarar det ju, så det gör jag med. Våran handledare verkar riktigt bra och jag tror att vi kommer ha stor nytta av henne. Vi satt ju i morse och skrev, men det hade vi egentligen inte behövt, men aldrig fel att ha det gjort ju. Nu blir det ialafall stort fokus på skolarbete de närmsta veckorna, men det blir bra=)

Direkt efter skolan hann jag bara hem och ta en Riksifrutti innan det var dags för sjukgymnasten. Tränade först lite och sedan kände han igenom hela knäet. Frågade lite löst om jag kunde få börja springa lite smått- ja det är egentligen bara bra nu, men lova att ta det lugnt fick jag som svar. Blev så himlas glad och lovade att riktigt ta det lugnt i början!! Men nu får jag iallafall komma ut och slipper att vara så uttråkad som jag varit sista tiden.

Har suttit med lite skolarbete nu en stund men det får nog räcka för idag. Imorn räknar jag med att läsa hela dagen eftersom det är en av få dagar vi inte har något på schemat. Ska som sagt till klubben ikväll och träna lite vilket jag verkligen ser fram emot. Aska också kan jag tänka mig!!


Såhär såg knäet ut när skadan precis var skedd...


Aska en dag på agilityplanen

Sitter i skolan...

... och väntar på att Louise ska komma så vi kan skriva en uppsatsplanering tillsammans. Ska även försöka få ner syfte och mål samt metod under denna timme. Vid halv elva väntar första grupphandledningen så det gäller att ligga i. Hoppas på att vi blir i princip klara med frågeställningen med så att man kan börja leta litteratur.

Ha en bra dag alla<3

RSS 2.0